ateitis nusikelia

ateitis nusikelia

Su salyga, kad pavepo guolis vietoj 140a- nulis. Smalsu ką darytu naujobiniai borodati

Tai kas čia tokio, 100€ su pardavėjo priemoka ir genutė nauja ant stalo. Nebent pats perrinksi įvores, guolius, angliukus, dangtelius, diodų tiltus ir panašias smulkmenas. Gal bus pigiau.m.autodoc.co.uk/car-parts/alternator-10450/vw/touran/tour an-1t 1-1t2/18700-1-9-tdi

Su sąlyga, kad genutė kaimynės, 30€ plius diržiuks

Bet jėga per diržą uzskaitau, starteruks neprasuk

man tai viskas priklausytų nuo to ar graži kaimynė Taip

Nupirkau nauja genadiju i alfa uz 85e, 24men garantijiE.

Kaimynė tai Ne bet Tauragnas 1:1 kelubo nr per 4 skaičius skiriasi

nuotoline savipisa Taip

Juokiasi

Tai jeigu neprasuko, tai gali kaimynei ir starterį priskaičiuoti. Ale sudegino Taip

vandens neprisuko?

negraži ??? Tegu pati ir remontuojasi !!!

p1sau aš ant tokių karščių. kondiškę nepadeda Nekaltasšiandien rekėjo mašinai tech apžiūrą praeit, darbą pradeda anie nuo 8,00. Atvykau 6,50 į vietą - buvau 4 eilėje JuokiasiReik dar vienai praeit, šiandien numesiu pačią pirmą prie vartų per naktį, ir ryte ateisiu Cha cha gal p1sdi sixeris neduos Nekaltas

tipo isankstines TA registracijos klaipedoje nera Juokiasi uzsiregini kada nori, atvaziuoji pries 5 min, ir po 20 min su zaliu lapu isvaziuoji Labas rafi rafi

O išankstinė registracija dviems metams į priekį užbookinta?

oi blec, gerai kad pasakėt kad yra išankstinė, kažkaip nepagalvojau Cha cha Ufff1. išankstinei random tikrintojas papuola Flirtas (antram kartui laiko neturiu) 2. iki liepos 1 nei regitra, nei tuvlita(tech apz) neturi vietų Ne Špyga

ta neverk i eteri kad toks ABsileides esi ir TA laiku is pirmo karto negali praeiti Pavargęsps jam laiko nera laisvo iki liepos 1 Cha chapart.lt/img/3704bd11603978c7f29878ffff0ab425933.jpg

Rida beveik 280 tukst jau Bandysiu su draugeliu savom kanopom rytojpart.lt/perziura/b544fd8adfd006ee2bc75ca54a6089cd749. jpegKatineliu mIletojEmspart.lt/perziura/a759188a365756d34eb8a8ead2c6cefa431. jpg

VIN, sakai statistiškai dauguma 15m mašinos iš pirmo karto praeina TA? JuokiasiIš kur tiek negatyvo. O eilės tai kosminės…