Asz bąlsawaų už Roląnda Pąxa

Asz bąlsawaų už Roląnda Pąxa

Kogz grązžus wyriokaz, ut t(ręsym prezydentūKanda Kanda Kanda Kanda Kanda Pavargęs Pavargęs Pavargęs Pavargęs

na ar protas buvo aptemes ta akimirka Kietas

NeNeNe, tęsiog Rąląndąs sake, kąd twarka būsTaipTaipTaipIgnoruojuIgnoruojuIgnoruoju Piktas

Uz ji galejo balsiuoti tik kaimo bobutes, kurioms jis pasirode grazus jaunas ir tt… Nera jis nei jaunas, nei grazus ir proto neperdaugiausiai. Prisizadejo vyras to ko negales niekada isteseti Kanda

Musu senis Adankus nors angliskai susikalbeti galejo normaliai ir man atrodo jis turejo daugiau patirties… Kietas

Adamsus grybas, jam jau in kapus laijkas, o visi normalus zmones balsavo uz paksa, vo taijp

As tai irgi uz Adamsu family Taip…man jis fainas…o tas kazkos be bairio vyriokas jau visai…Ne

Tai jau as nenormali skaitos???Kanda…nzn man tas i pyd*** nesa…Juokiasi

o as uz adamku Šypsena

tai tu saunuole kad uz ji balsavai.va ir turi.

Nekaltas

mes turime.

Visi kas dar turi norskiek proto balsavo uz Valda.jis zmogus ir patirties turi ir kalbas moka o tas paxas tik gryba pjauna ne prezidento darbas pensijas didint ar indelius grazint tegul jam kas nors duoda musu konstitucija paskaityt gal zmoga sy ta supras nes iki siol tik terse sita musu salele
kad jis prisiplotu su savo tuo vartaliotu kur

as irgi. jis grazuz ir very cool

paziurekit i statystika uz paksa balsavo tie rajonai kur daugiausia debilu.

ąsz isš sostinesKietas, todėl tįk uzž Pąxą, nes jys - Letūvos atęjtisŠirdisLūposGėlėGirtasBučkisPavargęsPavargęsPavargęsŽliumbia Žliumbia Žliumbia Žliumbia Žliumbia

Paxas yra nedapistas ozys ir gaidys.Nežinau

ApakęsApakęsApakęsTaipTaipTaipTaipSudužusi širdisGirtas

Machulįs, ą tū pąc ne ozžįs ir gąjdisFlirtas?Flirtas Flirtas Flirtas Girtas Laimingas GėlėGėlėGėlėLabasŽliumbia

ADAMKUS NORS ANGLISKAI SUSISNEKEDAVO SU VISAIS O PAXUI DAR TIK REIKES MOKYTIS IR SIAIP JIS LOPAS KAZIN AR PAS PAXA BUTU BUSAS ATVAZIAVES O ADAMKUS GYVENIMO MATES KAZIN IS KUR PAS PAXA TIEK BABKIU ?

NekaltasNekaltasNekaltasLiūdnas