Astru.


Astru.

Patarkit tikrai astru chili padaza. Atsibodo viska is eiles pirkti ir nerasti pakankamai astraus. Nekaltas

en.wikipedia.org/wiki/Sriracha_sauceaš perku tą kur paveiksliuke po dešne su gaidžiu ant bonkutės Ufff

tabasco viskas paastina,o siaip astriausias daalykas pasauly yra “ghost pepper” - turi 1000 000 astrumo balu.megabiteslouisville.com.s141150.gridserver.com/wp-content/ uploads/2011/11/chiliheatmap1.jpg

Stalaktitai kur perki?

ne maximoj tikrai Cha chanu tai sumesk cilius, pomidorus, druska ir dar kanors i blenderi, nezin ar bus nepakankamai astru…

tris minutės guglike ir man parašė kad rimi būna

Namu gamybos laza nieko astresnio dar neesu valges net ir man per astru Šypsena

o kas ta laza?

as receptu neisdavineju Šypsena

aštriai.lt/receptai/

Leiskite pasiteirauti perb.Shiwa, koki astriausia cili pipiriuka yra teke valgyti (ne ragauti,o valgyti). Tada bus lengviau patarti,ka issirinkti ar ka pasigaminti VelniūkštisJeigu Tamstai Jolokia,Habanero ar Scotch Bonnet yra “prie sirdies” ir reikia padazo is ju -t.y. dar astresnio varianto,tada einu ieskoti pernyksciu lapu ir slepsiuosi po jais,nes nebeturiu ka bepatarti.

Kas link visu tu parduotuviniu cili padazu : apart kvailo atsrumo ir rugstumo ,kuris ten yra nezinia kokios kilmes, as juose nieko kitko nejauciu ir man yra v-padlu jais gadinti patiekalus.Jeigu man reikia kazka pasigardinti ,kad ugnis is nasru raitytusi,o kita diena ta pati ugnis laizytu unitaza, gaminuosi padaziukus is dziovintu cili,kuriu visada turiu namie.Man atrodo,kad tokiu budu,galima pasigaminti ka tik nori: galima vaisiu pagrindu,galima darzoviu pagrindu,galima aromatiniu zoleliu pagrindu…ar su riesutais.Karoce,variantu yra begale ir tereikia tureti noro pasigaminti paciam!Ko ir linkiu ismokti!

na gi kulinarai tie musu vyrai, tokiais pavadinimais zarstosi, o ir rasyti graziai moka Myliu Apkabinimas

Pašilus orams ir man atsirado nenumaldomas potraukis aštrumui. Kasdien su įvairiais valgiais suvalgau po 4-6 džiovintas čili ankštis, baigiu jau visas atsargas suvartot, iki šviežių niekaip nedatrauksiu. Valgau prisikąsdamas, be jokių perdarymų, tik sėklas iškratau - man skanu ir tas aštrumas labai malonus, bet Moteris pakraupus nuo tokio vaizdo Juokiasi

Arsai, o paskui ugnis laizo unitaza kaip Zhulikas sako? Šypsena))

Mano senai užfiksuotas pastebėjimas yra toks - čilis antrą kartą kanda tik kai jis suvalgomas šviežioje būsenoje, arba į kažkokį tai patiekalą pakliūva šviežias. Nei džiovintas, nei džiovintas ir į adžiką ar miltelius perdirbtas pipiras antrakart nesikandžioja Ne Na gal tik biškį, nepiktybiškai… Mirkt

Jami pomidorus, nulupi odelę, susmulkini iki tyrės, raudona paprika, džiointi čiliukai, ir uoginės paprikos prieskonius, raudonas svogūnas, patroškink ir vualia. Cha cha Galėsi spajudytis ugnimi. Cha cha

Zulikai, valgau vienus marinuotus spilvos astrius pipirus, savu jau nebera, parduotuvini chili padaza galiu gerti, nevengiu ant atitinkam patiekalu daug cili milteliu. Net ir zemes riesutus su cili apvalkalu apipilu ciliais kol pakeicia spalva. Apkabinimas Cha cha

SHIWA, pilnai tikiu,kad Tamstos organizmas tai toleruoja.As nesneksiu apie jolokia valgyma,nes tokiu zmoniu tiesiog nera Pasaulyje,bet netikiu,kad galetum ir kapoti habanero ir nejusti jokiu pasekmiu.Suvalgyt viena habanero,gal ir suvalgysi (mano zmona irgi tai bande),bet kokios bus to pasekmes?