astra jau kovo mėnesį :)

astra jau kovo mėnesį :slight_smile:

tai va, startuojam jau kovo mėnesį. ankstesnės temos pratesimas[biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/241.843698.1…-=(19035 94965](http://www.biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/241.843698.1…-=(1903594965)

kaip darbine mylėčiau px Gerai

komplektacija beveik bazinė: 2 el langai, kodišinas, 16 ratai. bėgus 62kkm. 2007, 1,4 benzas. nėra atsarginio rato, tik flakončikas Blogai

teisingas pasirinkimas Gerai

omnitely dirbi?

kokia geriausia masina ? atsakymas: TARNYBINE Cha cha

pasirinkimas manau ir aš kad teisingas. ne, neomnitelyje Šypsenatesiam diskusiją. suomis jau atsakė. kaip reikia mylėti tarnybinę mašiną? kaip savo ar belekaip?

turėjau škodą 2008m 1.9tdi, įsėdau į ją kai jai buvo ~6mėn. Mylėjau kaip savo Šypsena bet kartais su dyrikas pravažiuodavo tai eina nx Juokiasi Juokiasi

masyna reike mylet Taippamenu buvo seniuose naujos meganes supirktos… tai tiek jos, tiek astros ten buvusio - be kondyskiu Cha chava tas tai keikdavom vasara Cha cha

kažkaip aš to kodišino nesureikšminu. savoj įjungiu tik tada kai super karšta. mieliau pradarau langą. kondišiną užskaitau tada, kai reikia greitai nupūsti užrasojusį priekinį langą.

cu - na, kai mieste vazineju, tai irgi su atidaru langu, bet kai vaziuoji aftostradoj ar pan o dar reikia ir telionu tuo metu sneket (laisvos rankos) tai tas sniokstimas zudo o kai lauke +25 ir saule tai labai zjbs su kostiumu sedet viduj Cha cha

jo dar zjb vaizuot su vaiku… ir jak skersapute padaryt Kvankt?

jei kostiumas ir +25 ir daugiau - žinoma kad geriau tada kondišiną įsijungti. va mano tojotoj protinga klima - pati kondišiną įjungia Nekaltas

šiaip dėl kodicionieriaus pas mane amerikoniškas mastymas: kondicionierius ne privalumas o butinybė Laimingasedit p.s. biski nusisnekejau - ne butinybe - o standartinė iranga Mirkt

aš kitaip mastau. ne būtinybė, bet privalumas. nėra gerai, yra - dar geriau.

a dar kas turit masina, kurioje nera kondyskes?

Visos auto tik su kondisinu, turbut nesu vaziaves su atidrytu langu Drovus

kol nesi turejas masinos su kondyskes gal ir atrodo, kad galima ir be jos gyvent, bet kai pavazineji su kondyske, tai paskuj be kondyskes tikrai nepirksi Šypsena

rhcp> turbūt teisingiausiai pasakei Gerai