Ash buvau susitikes su viena ish bangieciu...

Ash buvau susitikes su viena ish bangieciu…

Pagaliau ir as vakar su viena buvau susitikes! Valio!!! Nenusivyliau!

Kelis kartus buvau susitikes su banginemis. Viskas praejo labai fain. Jau chate matai kas per zmogus, kvailas ar protingas, kaip reiskia savo mintis, todel dideliu staigmenu nebudavo. Be jokios abejones, visus kartus bendravimas "gyvai" skyresi nuo "elektroninio" bendravimo, taciau, mano poziuriu, butu keista jei butu kitaip.

Taip ir as maciau keliasdesimt Mirkt is bangieciu ,galiu pasakyti tik viena - cool chebryte! Tikrai smagiai galima praleisti laika bendraminciu kompanijoje…Gerai

Apsvieskit tamsuole,kur buvo Joniniu meetas?Cto eto takoe?

Jurgelei ir kitiems nezinantiems
http://www.teatras.lt/autobanginiai
Ten ir nuotraukos turetu buti ir aprasymai visu vykusiu meetu …o jei patix klubo veikla galite ir patys istoti…Šypsena

visokiu zmoniu yra Šypsena
o as tik viena sutikusi buvau, tai irgi ne toks, koks cia atrode Šypsena
Virtualus pasaulis yra virtualus pasaulis

va, klise tiesa sako, prie mono dauguma "ariolai poxodlyvi" o gyvenime…

Na su bangieciais dar nebuvau susitikusi(ir ko noret as dar naujoke), bet siaip kazkada apturejau atrakcija susitikt su bicu is IRC(padariau klaida)Ant kiek zmogus fainas internete, ant tiek molis realybeje Kietas Net i akis bijojo pasiziuret kalbedamas. Prie kompo jis savimi pasitikintis, o realybeje mamytes uzguitas vaikelis Kietas .

to klise

o tu pati save nupieshiai bendraudama IRC tokia kokia esi is tikruju?

Gal tas molis buvo apakes nuo tavo zavesio, zmogus susikuklino, o tu va sitaip ji. Reikejo pazaisti LG kondicionieriu.

niu ka tai Maruxz supratau,kad ne apie mani kalbejai,nes su manimi-tai tu gerei alu,bet buvo faina…as susitikau su nemazai bangieciu ispudziai?!turiu daug geru draugu naujuMirkt,bet kaip ir minejau vis dar i si reikala ziuriu atsargiai…viena kai zmogus sesdi internete ir kita kai su juo susitinki…

to radiosou
taip joniniu meete buvo labai faina chebra vien kareiske tarzanasMirktliuks tusas-idomus zmones ir kas svarbiausiai mokantys atsipalaiduoti

as tai maciau viena - veidrodyje hehe.
Bet cia ziuriu labai ivairaus amziaus zmones lankos

Tikriausia tiesa. Del to labai malonu, kad diskusijose kalbami rimti dalykai, o ne krizenama, kaip kokiame 15-meciu forume. Tiesiog nenusibosta ir idomu skaityti. Dar idomiau buna suderinti virtualuji bangini su realiu, kai galu gale susitinki. Cia labai daug patirties neturiu, bet jau pradeda ryshketi, kad virtualus ir gyvas banginis - ne tas pats! Zmones labai skiriasi netgi…

Maruxz, del to kad banginis skiriasi etery ir gyvai - ir sutinku su tavim ir ne. Siaip as cia buvau Joniniu meet’e - labai prikoljna chebra. Atvirai pasakius, negalvojau, kad bus TAIP faina.

Jei kalbam apie bendravima tete-a-tete, kol kas patirties neturiu - i pasimatymus su bangietemis nesu ejes.

ka as galiu pasakyti…lai istorija kalba uz mane…

Sveiki,
buvau susitikusi net ne su vienu, o su keliais bangieciais ir tikrai tai nuostabus zmonesŠypsena juk su zmogumis cia susipazisti, bendrauji, ieskai panasumu, sprendi bendras problemas ir susitikes jau esate kaip seni pazistami… ne su vienu dar susirasineju elektroniniu pastu bei susiskambinu, ir tikrai galiu pasakyti - tai ne paprasti zmones, tikrai ne vidutinybesŠypsena t6ikiuosi kad musu pazistys tikrai taip greitai nepasibaigs…
Sekmes ir jums bendraujant su bangieciaisMirkt

gerai jau gerai… dalinuosi patirtimi…
esu gyvai maciusi keleta bangos vaikinu ir net merginu… ŠypsenaŠypsenaŠypsena
ir nei vienas neisgasdino Šypsena

Ash buvau su ja susitikes. Susitikimas buvo draugishkas, norejome suvokti, kas esame per zmones ir ko tikimes ish gyvenimo. Viskas ish pradziu labai atsargiai, vengiant nuoshirdumo, bet po kavos puodelio ar dviejų…

Vaikinai, kokia jusu patirtis su bangietemis?

Tik nereikia visu smulkmenu, kad paskui nenukentetu zmones, su kuriais buvome susitike… Ishlaikykime konfidencialuma. Bukime taktishki… Šypsena