aš visai rimtai apie šilumą

aš visai rimtai apie šilumą

prisiskaičiau apie erotiką, bomžus ir ttt.neapšylu nė trupučio.NOSIS MĖLYNA rankos NESILANKSTO, klavetūros nesugreboju…Gal kur nors Mūsų Lietuvėlėje toje jau apšildymas įjungtas. ar visi dar darbuose šalat? Taip

o tu apie snapsa pakaityk… mazu pamacys?

pas mane puikiai silta visi kvieciami i moletus Cha cha

Nu jau nuo praeitos savaiteles sildo ir namie, ir darbe Šypsena

Ot keistoliai, tai jau antra savaitė, kaip šildo Taip Geraitai eikit rėkaut pas savo valdžią, kas čia per tvarka dabar BaisuIr kur gi čia taip taupo?

O kam pirschtines

tai reiskias dirbi kenksmingomis salygomis Nekaltas. remkit valdzia prie sienos, jei nereaguoja, tai eikit namo.

Jetau, kiba būsite viešnia iš Šiaurės Nekaltas Pas mus jau nuo spalio pradžios šildo - pirmiesiems šaltukams patapus Šypsena Tai taip ir gyvenam šiltai ir tvarkingai Taip Laimingas

kad apie jį paskaitysiu nemačys, va jei išgerčiau Cha cha

Toli važiuot, bet ačiū

Tau gerai Taip

Rėk nerėkęs-neišgirs Nekaltas

juokies,o kaip dirbt? aš turguj neprekiauju Cha cha

Cha cha

Ne ,iš pietų Lietuvos Cha cha

karstos Kava, silto oro i plaucius Kietas, nors geriausia tai gulet minkstuos pukiniuos pataluos. arba aprikoj ant okeano kranto

renkuos apriką, ale kas pamėtės? Cha cha

oi, pas mus irgi seniai sildo Taip namie va vel su miniaku ir pliku pilvu vaikstau Flirtas

kamtep toli baladotis kai lietuvoj silti orai Cha chapliusine temperatura Mirktdarbe silta, masinoj silta, namie silta, kabake silta Cha charojus Mirkt