As turiu BMW 735 Li ir BMW 320 cabrio.Man sios masinos smagios,kokia jusu nuomone apie jas.

As turiu BMW 735 Li ir BMW 320 cabrio.Man sios masinos smagios,kokia jusu nuomone apie jas.

Kas turi ar nori tureti tegul pareiskia savo nuomone.

As turiu BMW 735 Li arba BMW 320 ka reishkia ARBA? Arba ta turi, arba kita? Cha cha Cha cha Cha cha

ir jej turi 735…tai nebuk ant tiek zioplas ir nerasyk Li…nes reiktu rasyt iL Liežuvis

ir isvis ar buna IL’u su 3,5 varikleis?

[quote]
karakiri rašė:
ir jej turi 735…tai nebuk ant tiek zioplas ir nerasyk Li…nes reiktu rasyt iL Liežuvis

ir isvis ar buna IL’u su 3,5 varikleis?
Ka tu debilas?Mano juodos limuzkes gale aiskiai parasyta 735Li.Ieik i http://www.bmw.lt ,paspausk sukomplektuoti BMW.Pasirink 7 klase ir pasiziurek,veliau parasyk ar as teisus.

oi (pyyyp) mafija, "turiu toky ir toky bmw" so… turek, (pyyyp) chia gyrtis? TURIU BOINGA-84574 TOKIUS SU BMW ISHMETU NASHARAM…

o gal cia tavo tetis turi? man irgi patinka girtis Mirkt mano tetis turi SL600 o mama lexus s200,o as dvirati peugeot uz 10k lt Cha cha

Mano mama turi Viperi , tai isivaizduokit ka tetis turi Cha cha

735iL buna, bet Li, cia gal dlia asoba tupich 3,5L(litro)i(ipurskimas)

735 IL nebuna, buna tik 750 IL,tai votCha cha

buna ir 735IL Liežuvis

Man toks ispudis susidaro kad cia nieks nezino ka ta ´´L´´ reiskia.
Ta ´´L´´,tai reiskia kad auto ilgesne uz standartine 10cm. tuom ir skirias 750i nuo 750iL. ar buna su mazesniais varikliais,tai nesu tikras.Galiu paziuret,jei kam labai idomu

nu ir kas, kad turi? man tai s2000 geriau Liežuvis

Man toks vaizdas susidaro, kad nei vieno neturi, bet labi noretum turet. Idek savo nuotrauka prie abieju masinu iskart. Aisku galiu ir klysti gal tu jas ir turi. Kiek tau metu ir ka veiki?

laikroduk, tau chia kas - mazho p***alo kompleksas tokiais temu pavidinimais pasireishkia? nepadides nuo to, zhinok Kietas

7…iL (Long basse) savininkai nevairuoja- samdo vairuotojusLiežuvis Juk visa esme- pailginta galine dalis- gangui pilva ispust. Tai tu ir busi samdomu vairuotoju?Cha cha

Buna… Tik ne Li… Li - tai chia 2002 m. modelis, nezinau, ar Lietuvoj dar kas esa mate toky, o senesni tai iL//735 iL, 740 iL 750 iL… O paciu naujausiu 7xx kazkodel sukeite raides vietoj…

Ajeezau, kiek pavydo pasiresihke Cha cha juokas net ima…
Nu ok, man 320 labiau, chia jau aishku kur tu nori vazhinet ir kaip…

Nereikia pykti ant vaikoTaip, nusvaigo biškiBaisu, kam nepasitaiko…

nesvaik, siandien dar maciau 735 iL vot Cha cha Cha cha Cha cha