as pasimetusi nieko nebesuprantu…
Mhm… kaip sakoma "se la vi"
ale tu tikrai atspindi savo nicka. Tikra blondy o tai ko pati leidies buciuojama… keistos tos mergos, vis kad tik beda ant vyru suverst
sakai asmenybes
liuks
tai jeigu issiskyret ir jis pasake, kad tarp jusu viskas baigta, tai kokiu velniu buciuojiesi su juo??? Jis tavim tik naudojasi.
labai viskas paprasta: draugauti ir siaip pasi… kai nera su kuo- du skirtingi dalykai kodel gi jam nelysti karts nuo karto …
gal jam sekso truksta… o gal siaip taves pasiilgsta. juk 2 metai ner taip mazai. nelengva uzmirsti
tikras vyras
As irgi jusu nesuprantu.Tipo draugavau su mergaite,biski usgereu.Bet poto susitikom ir tipo viskas gerai o dabar trece diena ragelio nekele,tai kaip jaustis?Kaip pasiustam ant triju raidziu jauciu
Nu as lyg ir nieko neuzvemeuNu nepamenu istikruju
Nu buna ir blogiau!
kaip sakantis Marso-
is Veneros
taip ir nesusikalbam daznai del to
matyt esi labai gera meiluze
vat tau pats paprasciausias atsakymas
hm… zianu kad as blondine , bet nebutina ant ju varyt. O leidziuosi buciuojama,nes mano jausmai stipresni uz musu issiskyrima…negaliu jam atsispirt juk praejo 2 metu kaip mes drauge o dabar lyg niekur nieko buvo BOOM
bliondinuke rašė:
hm… zianu kad as blondine , bet nebutina ant ju varyt. O leidziuosi buciuojama,nes mano jausmai stipresni uz musu issiskyrima…negaliu jam atsispirt juk praejo 2 metu kaip mes drauge o dabar lyg niekur nieko buvo BOOM
Gal tau vertetu su juo apie tai pasikalbeti o ne buti blondine(blogaja prasme)
bandziau kalbetis klausiau kodel buciuoja mane ir pan…juk tarp musu viskas , jis tepasake gal dar ne viskas … viska parodys laikas gal mes dar busim drauge…
Cia normaliai viskas yra!
Nereikia nusiminti, jis nors taves neuzmirso visai
Viskas su jumis aisku, laikas jums patarejas
jam laikas patarejas o man nea , paprasciausiai as nebesuprantu kas dedasi ka galvoti ir pan… as laisva bet kartu ir nea
Aisku su jausmais zaisti negalima bo labai skaudu , laikikis blonde ir neliudek.
Jo jausmais ziasti negalima nes po to buna oj oj oj… stengiuosi neliudeti ir gyventi toliau