as pasimetusi nieko nebesuprantu........

as pasimetusi nieko nebesuprantu…

Mhm… kaip sakoma "se la vi"

ale tu tikrai atspindi savo nicka. Tikra blondy Cha cha o tai ko pati leidies buciuojama… keistos tos mergos, vis kad tik beda ant vyru suverstGirtasBaisu

sakai asmenybesŠypsena
liuksŠypsena

tai jeigu issiskyret ir jis pasake, kad tarp jusu viskas baigta, tai kokiu velniu buciuojiesi su juo??? Jis tavim tik naudojasi.

labai viskas paprasta: draugauti ir siaip pasi… kai nera su kuo- du skirtingi dalykai Cha cha kodel gi jam nelysti karts nuo karto … Girtas

gal jam sekso truksta… o gal siaip taves pasiilgsta. juk 2 metai ner taip mazai. nelengva uzmirsti

tikras vyrasCha chaMirkt

As irgi jusu nesuprantu.Tipo draugavau su mergaite,biski usgereu.Bet poto susitikom ir tipo viskas gerai o dabar trece diena ragelio nekele,tai kaip jaustis?Kaip pasiustam ant triju raidziu jauciuŠypsena

Nu as lyg ir nieko neuzvemeuŠypsenaNu nepamenu istikrujuŠypsenaNu buna ir blogiau!

kaip sakantVyrasis Marso-Moterisis VenerosJuokiasitaip ir nesusikalbam daznai del to

matyt esi labai gera meiluze Šypsena
vat tau pats paprasciausias atsakymas

hm… zianu kad as blondine , bet nebutina ant ju varyt. O leidziuosi buciuojama,nes mano jausmai stipresni uz musu issiskyrima…negaliu jam atsispirt juk praejo 2 metu kaip mes drauge o dabar lyg niekur nieko buvo BOOM Kanda

Gal tau vertetu su juo apie tai pasikalbeti o ne buti blondine(blogaja prasme) Mirkt

Labas

bandziau kalbetis klausiau kodel buciuoja mane ir pan…juk tarp musu viskas , jis tepasake gal dar ne viskas … viska parodys laikas gal mes dar busim drauge…

Cia normaliai viskas yra!
Nereikia nusiminti, jis nors taves neuzmirso visaiCha chaTaip

Viskas su jumis aisku, laikas jums patarejas Laimingas
Labas

jam laikas patarejas o man nea , paprasciausiai as nebesuprantu kas dedasi ka galvoti ir pan… as laisva bet kartu ir nea Drovus

Aisku su jausmais zaisti negalima bo labai skaudu Liūdnas, laikikis blonde ir neliudek.
Mirkt

Jo jausmais ziasti negalima nes po to buna oj oj oj…Šypsena stengiuosi neliudeti ir gyventi toliau