as pasidariau moteris-vyras...

as pasidariau moteris-vyras…Baisu???

nu kazkaip nesamone…kodel vyrauja nuomones,kad vaikinai, sutike merginas galvoja apie tik sexa…galiu pasakyti ,yra ir tokiu merginu…po ilgos draugystes su vaikinu isvykau gyventi i uzsienius…nu ir prasidejo…kurortiniai romanai ir t.t…dabar apie nieka kita nebegaliu galvoti…matau grazu vaikina,jis kalba su manim,o as galvoju tik apie tai,koks jis lovojeNežinau…nuodemingos mintys,visgi vasara baigesi,ate kurortaiLabas…norisi kazka rimtesnio susirastiApkabinimas…net drauges sako,kad esu kazkokia nimfomane…negi is tikruju,sexas-savrbiausias dalykas pasaulyje ir nuo jo viskas prasideda…kai pagaunu save taip mastant,tikraja to zodzio prasme baisu darosi…kur dingo tos vertybes,kuriomis anksciau tikejau…ju nera!!tai net nezinau del ko gyvenuŽliumbia

Tai pulk žudytis… Baisu

gerai mastai nimfomankaŠypsena

JuokiasiCha cha

O aš jau maniau, kad kiaušai augti pradėjo…TaipCha cha

Mumij Trol - Devočkodrug

tos vertybes yra ir niekur jos nedings, gal tik tu jas praradai…Nekaltas

O čia tai būtų problema Šypsena

morcius Nekaltas

visos mes tokios giliai viduje, tik visom skirtingu gyvenimo periodu tai atsiskleidzhia…Taip

TaipTaipTaip

Kazkaip ir as pagalvojau Nekaltas Cha cha

Su laiku kaip bebutu gera meile bleksta tu ja pamirsti nes ji toli, taigi istvermes

Va, nors viena tikra moteris pasirode bangoje !!! Gerai
gal as tau i rimtus tikciau? Nekaltas

o velnias!vadinasi man dar tik pirma stadija - pamacius sutikus vaikina visad pamanau ar jis gerai buciuojasi!!!KandaKandaKandanegerai…Ne kaip cia issigydzius? Nekaltas

gal susitinkam rimante? MirktDrovus

TA PATI PAGALVOJAU Cha cha

Tai aisku Cha cha Be sekso nebutu taves, manes ir kitu zmogenu Juokiasi

[dF]

O as pasidariau vyru-vampyruKanda

Juokiasi