As noriu buti vaikas
Taip, man patinka vaikiski zaidimai, man patinka buti durnele, man patinka kvailioti ir as noriu, kad tai testusi amzinai.Kas uz tai, kad amzius nesvarbus gyvenimo budui?
as uz tai
ash uzh!
tiesa pasakius mane uzhkniso visos tos nesamones "suauk" ; " book protinga! nebook kaip vaikas" ir t.t. ir t.t. buti vaiku tai unikalu
aisq viskas savo ribose…ir dar, ish tikro man gaila tokiu zhmoniu kurie budami vos 17 vaidina suaugusius, nepabudami vaikais … tipa kokia pas mane kruta tachka, o merga kokia ledine…tiu tiu tiu…bla bal bla…
vat. che mano nuomone.
Juk svarbiausia buti savimi…
o as dar vaikas ir man gerai ta prasme nesu kudikis,bet nelaikau saves nei suaugusia nei pan.daznai megstu paisdykauti,ta prasme padaryti tokiu dalyku,ka daro tik mazi vaikai
as save laikau suaugusiu vaiku, ir tikrai nematau cia jokios problemos
ash ir vaikas
as uz visom keturiom
pritariu.amzius visikai svarbus.kartais zmones mirsta budami vajkajs nors jiem boona virs 80… ir manau kad taj labaj geras pasirinkimas
as irgi megstu paisdykaut…lovoi su mergina…
P.S as irgi vajkas
Tajp Kiekvienam zmoguje visa gyvenima slypi vaikas(toks mazas mazas
) kuris bet kuriuo gyvenimo momentu gali islysti
vaiakais gali buti ne visi nes daugelis suaugusiuju(as saves aisq tokiu nelaikau, nes toks ir nesu)labai noretu vel tapti mazais vaikais ir viska pradeti is naujo,bet…
o as tai irgi uz tai kad elgtis vaikiskai visai naturalu, nes mes tokie ir esam…mes busim vaikai tol kol musu tevai dar bus gyvi ir manau mum reikia dziaugtis jai mes galime elgtis kaip mes norim…
niu cia as savo nuomone ir mintis isreiskiau…
nU VAT,as irgi pritariu ir esu uz tai,kad zmogus gali elgtis kaip nori.Vai tik pas mus kazkokia keista zmoniu nuomone,kad jei jau zmogus vyresnis,tai jau jis nei su kuprine gali iseit,nei dar ten visaip paaugliskai arba vaikiskai elgtis.manau turetu but pasirinkimo laisve,kas ka nori ta daro.ir niekam tas nerupetu,butu gerai.Ir gerai butu,kad niekam nerupetu,kaip tu apsirenges ar dar kas panasaus.Pvz kitose salyse tai zmonem nerupi kaip tu apsirenges ir ka tu darai.Tik pas mus cia jau keistai.iseik tu kaip nors apsirenges ne taip kaip kiti,arba padaryk kazka ne taip kaip kiti,visi jau i tave ziures kaip i koki durneli.Nu nzn,bet Klaipeda aciu dievui situo poziuriu jau gereja.Nzn kaip kitur,bet pas mus jau po biski isisvyroja laisve
Nu o as irgi noriu kuo ilgiau but vaikas,todel ir nekenciu ten tu visokiu suaugusiu dalyku,nu pvz. ten nevaikstau su kokiais kablais,arba rankinukais,ir nesidazau 5 sluoksniaisNes pasizurejus i 3klases mergaites,tai net baisu darosi.Atrodo ir elgiasi kaip kokios 18-metes.Baisu,bent jau man
Nesuprantu,jos juk turetu kaip tik dziaugtis ta vaikyste,o kopijuoti suaugusius
nemanau kad mazi vaikai ishdykauja lovoj su merginom nesakysiu kaip as isdykauju,nes sakysi kad as ne mazas vaikas
Na ir buk vaiku, juk tai nera labai blogai, man net kartais pikta, kai kokios maliafkos vaidina ciornai suaugusias, tai vaizdas nekoks… Paprasciausiai buk tokia kokia esi! Jei tau teikia dziaugsma vaikiskos nesamones kodel gi nea, svarbu, kad tau butu ok