As nenoriu is cia iseiti
Va dabar renku parasus bakalauro baigimo, viskas tvarkoj, bet va reikes nueit pas komendanta… Jis ziauriai grieztas , ir tai reiskia, kad iki sio 5dienio oficialiai privalau issikraustyti… Taip norejau vasara Vilniuj likti, bet dabar berods be sansu, nes tiesiog neturesiu kur gyventi, dabar nors iki 1dienio reikia pratempti, nes 1dieni diplomu iteikimas. Tokios mano bedos
Tai kur gi man detis, negi gatveje nakvot
…
Oi,katineli,buciau dabar VIlniuj,gal galeciau padeti,bet nera manes ten…net nezinau,ka galeciau sugalvoti-permesiu mintyse savo draugu gyvenimo salygas,prisiminsiu,gal pas kazka vietos yra…
nu lauke tai neiseis naktys dabar saltos… dar susirgsi
… galeciaus pas save pakviest tik kad miestas ne tas sorry
Ivule, liudniausia tas, kad zadejom bleenu vakareli organizuot, bet mat, kad jauciu, tex is Vilniaus anxciau laiko varyt… O taip nenoriu, as ir darbo ieskau, ir draugai cia, ir dar tiek pramogu laukia, bet…
pasiimk "Alio reklama", atsiversk skilti "Nuoma" ir pirmyn. Ieskokis kokio kambariuko
del bleenu tai nesijaudink,o vat del kitko tai suprantu-draugai,siaip pats miestas…bet tai kas ten per tvarka,kodel tau reikia iseiti?As matai niekad barake negyvenau,nezinau kaip yra…O gal i kitus barakus kaip nors?Pvz.muzikos akademijos…
Na cia visuose barakuose, kur yra komendantai, tokia tvarka… O musiskis dar ziauriai grieztas ir sunkiai sukalbamas… Pabandysiu su juo siandien pasneket. O jeigu ka, sakai, i muzikos akademijos barakus priimtu per vasarele pagyvent ?
Jauciu priimtu,kazkaip ten buna skelbimai musu akadej,kad kas nori vasaros metu pagyventi,tai tegu uzsiregistruoja,bet nezinau,gal ten tik mums,nes repetai ir koncertai vasara visokie buna…Bet jei ka,pabandyk,nes man rodos tuose musu muziku barakuose vistiek komendantai gal sukalbamesnikokia bonkelka nunestum
VALIO
3 VU barakas - komendanatai atlieka reprezentatsine funkcija, vienintele taisyke- jokiu taisykliu… Ar turi pazhystamu biologu ar chemiku? Pasiulychiau lova savo kambariuky, bet ten be manes dar du darzhoves gyvena, o savo lovos ash niekam neuzhleidzhiu…
Na turiu chemiku pazistamu, bet tai tik pazistami, tikrai nepatogu bootu pas juos prasytis, be to, neturiu ju nei tel, nei kitu koordinaciu… Zinau, kad VU fiziku barakuose isvis nera budetoju , bet ten irgi nera pas ka…
Po "Shilo" tiltu shiuo metu laiku labai grazhu…
Haha … Bet man jau nebejuokinga, as rimtai…
Ash irgi… Visada lieka galimybe pagyvent viezhbutyje… Pigiausias, kiek zhinau, BaltPark’as, berods 160 Lt Uzh para…
Oi Na tada geriau pas draugus arba klube visa nakti sokt