As nemoku angliskai !!!

As nemoku angliskai !!!

Ka man daryti,labai noriu ismokti anglu kalbos?Siek tiek moku.As mokausi penktoje klaseje.

vo blyn, niu klausyk seip dar galima tau padeti Cha cha Cha cha Cha cha.kad toks jaunas Cha cha
na o jei rimtai tai mokykis daug zodziu angliskai ir poto bandyk sicia parasyti sicia koki nors sakini is tu zodziu, kuriuos ismokai Taip . vat, tie kurie geriau moka istaisys tavo klaidas, paaiskins ka ne taip darai.Ir per pamokas labiau anglu mokytojos klausyk Cha cha Cha cha Cha cha.Pamatysi kaip greit pramoksi Taip Cha cha

Aciu uz gera patarima !!!

Gal dar per jaunas eisi,kad skustumeis del anglu kalbos.O rusiskai ar moki?

niu jis ir nesiskundzia, tiesog sako,kad nori geriau pramokti, vat kai as lietuviskai pavyzdziui Cha cha Cha cha Cha cha
laikrodukas, visada prasom Taip

Tai va,kad as ir rusiskai nemoku !

net keiktis Aš nekaltas Cha cha ?

Kietas Ka padarysi, kad nemoki. pats kaltas.

niu o tu moki kose is kirvio isvirt ? palauk, paugs vaikis, tai tuomet vel galesi ji kaltinti Cha cha Cha cha Cha cha tik ne todel, kad jis anglu nemoka ir ismokt nori …

Keiktis visi rusiskai moka !!!Cha chaCha chaNet dar negimes kudikis tai moka !!!Cha chaLiežuvisCha chaLiežuvis

[quote]Laikrodukas rašė:
Keiktis visi rusiskai moka !!!Cha chaCha chaNet dar negimes kudikis tai moka !!!Cha chaLiežuvisCha chaLiežuvis
[/quote]

… Net as moku rusiskai keiktis! Liežuvis Mirkt Cha cha

na tai nors tiek gerai, kad bet jau keiktis moki ir zinai kada tau ne labas rytas sako Cha cha Cha cha Cha cha

I go to sleep !Teisingai pasakiau ?Norejau pasakyti as einu miegoti !!

[quote]Laikrodukas rašė:
I go to sleep !Teisingai pasakiau ?Norejau pasakyti as einu miegoti !!
[/quote]

I am going to sleep

Yes, it’s almost midnight. Time for sleep. Good night, Laikrodukas! Labas

good night Labas Cha cha

You are young enought to improve your english…Cha cha
Just don’t be afraid and try to write in english…Cha cha

... Net as moku rusiskai keiktis! Liežuvis Mirkt Cha cha

[/quote]

O vat cia geras Gerai Gerai Gerai ir kas ten pas jumi amerikej to ismoko kazin? gal dar zinai ka reiskia CCCP? Cha cha

as irgi labai norejau kai dar buvau penktoje klaseje. bet tada nebuvo tokiu idomybiu kaip dabar yra: interneto, nedubliuotu filmu, gero muzono, kelioniu i uzsieni, todel man tas noras greitai praejo. taip ir neatsirado daugiau Šypsena

there are all afraid in this forum (tfu…nebeprisimenu akip tema vadinasi Cha cha)