as negaliu isivaizduoti jei tureciau daug systru ir broliu koks mano gyv. butu??

as negaliu isivaizduoti jei tureciau daug systru ir broliu koks mano gyv. butu??

gal kasnors man pasakys but faina suzinot??

Jei tu vienturte tai tau uzuojauta.Nes tu nezinai ir nesuzinosi ka reiskia viskuo dalytis su sesem ar broliais.Tai nuostabus jausmas .
Atrodo viska atiduociau , kad tik kas sugrazintu tas dienas.Taip Tau nereikia tureti daug broliu ar seseru.Turek tu nors viena ir tai bus saunu Taip
O tu pagalvok apie senatve kur tu nuleksi jei ne pas savo brolius ar seseris,kam tu pasiguosi kai tau bus sunku . Tikrai tai nuostabu Gerai
O tavo gyvenimas butu daug pilnesnis, juoko,meiles draugiskumo,pasiaukojimo ir t.t
Ai net nezinau kas tu per zmogus ir kaip tu elgtumeisi kai butum ne viena.
Ir sios temos nebutu,ar ne? Šypsena

As turiu sese ir tikrai dziaugiuosi, kad nesu vienturte. Drauges lieka draugemis, o sesuo - savas kraujas. Kad ir kaip susipyktum, vistiek savas kraujas visus nesutarimus issklaido. Zinai, kad bet kokioje situacijoje padesCha cha
Todel as ir turiu 2 vaikus, bent pakolkas, kad jie nesijaustu vienturciaiBlogai

Nu as tai irgi viena. Bet jauciuos puikiai! Nors, tikrai tikiu, kad turet labai artimo ir mylimo, tokio kaip MAMA dar kazka, nu sesute ar broliuka, yra nuostabu! Gaila, kad niekada neteks patikrti tokio jausmo, kai zmones sako, mano brolis ar sesuo patys graziausi, as juos labai myliu ir pan, kai is salies matai, kad tie broliai ar seserys, isoriskai niekuo ypatingi, o charakteriai tai padek dieve! va tada ir supranti zmogelis is salies, kokia stipri yra broliska meile!TaipLabas ale… vienturteliu gyvenimas taip pat nuostabus! mamyte visada buvo tik mano!Liežuvis

neisivaizduoju savo gyvenimo be broliu! Ir nezinau kaip butu buve liudna vienai! Dziaugiuosi, kad as esu ne vienturte!!!

Nezinau, kaip gyvenciau be sesersAš nekaltas, jos neatstos nei viena drauge, ji-mano pati geriausia ir artimiausia draugeGeraiTaip Visai nepavydziu tiems, kurie auga vienturciai, daugiau minusu nei pliusuŠypsena

na atsimenu seniau visko budavo Šypsena ir pasipykdavom ir netgi susimusdavom Cha cha bet dabar tikrai dziaugiuosi, kad esu ne viena…Šypsena tai tikrai nuostabu.

nirvana 4ever

zjbs Angelas

Angelas Gėlė

Angelas Gėlė Angelas Gėlė Angelas

LiūdnasBučkis~… Liūdnas

Gėlė Nustebęs

Geraidabar sesės dėka kaskart įėjus kambarin matau Cobain’ą masteliu 1:1 Laimingas

Apkabinimas

Šypsena

MaRiLyNy >> Taip Myliu Niam niam Bet Liūdnas

Myliu Niam niam