As ne kiaule,ir nesiruosiu ja buti

As ne kiauleKiaulė,ir nesiruosiu ja butiŠypsena

Tai va,jei jau taip visi nori buti kiaulemis,as sukuosiu viska priesŠypsena ar zinot kodel zydai nevalgo kiaulienosŠypsena ogi todel,kad kai pas juos gimdavo berniukas,jie keliu dienu darydavo jam apipjaustyma,su laiku atsirado toks zydiskas susiaurejimas,jei siais laikais nedarytu jiems apipjaustymos,butu daug bedu ir kraujo,ne esme,esme tame,kad jie nupjaustytas skurytes uzkasdavo,o atejo kiaule ir jas iskapsteJuokiasi vat zydam kiaule liko nesvarus gyvulysŠypsena
na cia is tikejimo,nors senasis testamentas man daugiau istatymas,nors istatymas yra kaipo kompromisas,bet sorry as kiauliniu kazkokiu nesiruosiu butiŠypsena as paprastas bachuras,pageriu kai reikia,parukauŠypsena o kiaule uztruktu is karto nuo rukymo,pvz 0.1 gramo nikotino uzmusa arkliŠypsena
daugiau argumentu nezarstysiu,paprasciausia,smagu ziureti,kaip zmones bando buti tuom kuom neraJuokiasiJuokiasiJuokiasi

Ko tu cia svaigstiNekaltas

na as rasau kaip yraŠypsena jei mane palieka mergina nerekiu,kad ji kiaule,reiskias ir pats kazka ne taip dariau,kodel cia kitus kaltinti ir save pravardziuot gyvuliaisŠypsena o jei nepatinka nuorgumentuok mane,maziau vaziaves,nes atsibodoŠypsena

Pati tema uznesa i netiesiogini rekimaLiežuvisCha cha

na,as galiu ir rekti ,kad nesu kiauleŠypsena kam man but kaip vienas pasake,kiti patvirtinoŠypsena
sakau,esu zmogusŠypsena su priciudais,o ne gyvulys kuriam neduoda daug vietos,kad maziau vaiksciotu ir nuo kombikormu ivairiausiu augtuŠypsena ju net gardu neisvalo,uz tai savo atmatose gyvenaŠypsena

visi cia svaigstaNekaltas

Butu apie ka kalbet tai kanors pridurchiau… :confused:

ble susipyko su protu tas kiaulinis Pavargęs

buk tu nors kuom nori. nors ir slibinu 9-galviu Laimingas

lunatikas…? Cha chaJuokiasi
rytas jau.

O man patiko tas jo pasisakymasŠypsena

nesupratau apie ka kalba NekaltasNekaltasNekaltas

pritariu

NormaliaiLaimingas

per velu … jau esi itrauktas i kiauliniu klubo sarasha Cha cha

a ka, jei stulpa pavadinsi karve, jis piena prades duoti?

zmogus yra zmogus,o ne gyvulys kazkoks.bet siaip is tos srities yra viena knygute,dabar tik autoriaus neatsimenu,bet ten rasoma apie tai,kaip zmogus pamazu virsta kiaule.ten labai jau astriai ir daug kur slyksciai aprasyta,bet reikia suprasti,kad kalbama metaforomis,apie tai,kaip zmogus praranda zmogiskuma!
o as nieko kiaulemis nevadinu,ir pati net pagalvot negaleciau,kad galiu buti kazkoks gyvulys!

o tu visus taip ir itruakineji - vot brudas
Nekaltas

Etc komentarai,net ant sirdies salduŠypsena