As ne kiaule,ir nesiruosiu ja buti
Tai va,jei jau taip visi nori buti kiaulemis,as sukuosiu viska pries ar zinot kodel zydai nevalgo kiaulienos
ogi todel,kad kai pas juos gimdavo berniukas,jie keliu dienu darydavo jam apipjaustyma,su laiku atsirado toks zydiskas susiaurejimas,jei siais laikais nedarytu jiems apipjaustymos,butu daug bedu ir kraujo,ne esme,esme tame,kad jie nupjaustytas skurytes uzkasdavo,o atejo kiaule ir jas iskapste
vat zydam kiaule liko nesvarus gyvulys
na cia is tikejimo,nors senasis testamentas man daugiau istatymas,nors istatymas yra kaipo kompromisas,bet sorry as kiauliniu kazkokiu nesiruosiu buti as paprastas bachuras,pageriu kai reikia,parukau
o kiaule uztruktu is karto nuo rukymo,pvz 0.1 gramo nikotino uzmusa arkli
daugiau argumentu nezarstysiu,paprasciausia,smagu ziureti,kaip zmones bando buti tuom kuom nera
Ko tu cia svaigsti
na as rasau kaip yra jei mane palieka mergina nerekiu,kad ji kiaule,reiskias ir pats kazka ne taip dariau,kodel cia kitus kaltinti ir save pravardziuot gyvuliais
o jei nepatinka nuorgumentuok mane,maziau vaziaves,nes atsibodo
Pati tema uznesa i netiesiogini rekima
na,as galiu ir rekti ,kad nesu kiaule kam man but kaip vienas pasake,kiti patvirtino
sakau,esu zmogus su priciudais,o ne gyvulys kuriam neduoda daug vietos,kad maziau vaiksciotu ir nuo kombikormu ivairiausiu augtu
ju net gardu neisvalo,uz tai savo atmatose gyvena
visi cia svaigsta
Butu apie ka kalbet tai kanors pridurchiau…
ble susipyko su protu tas kiaulinis
buk tu nors kuom nori. nors ir slibinu 9-galviu
lunatikas…?
rytas jau.
O man patiko tas jo pasisakymas
nesupratau apie ka kalba
pritariu
Normaliai
per velu … jau esi itrauktas i kiauliniu klubo sarasha
a ka, jei stulpa pavadinsi karve, jis piena prades duoti?
zmogus yra zmogus,o ne gyvulys kazkoks.bet siaip is tos srities yra viena knygute,dabar tik autoriaus neatsimenu,bet ten rasoma apie tai,kaip zmogus pamazu virsta kiaule.ten labai jau astriai ir daug kur slyksciai aprasyta,bet reikia suprasti,kad kalbama metaforomis,apie tai,kaip zmogus praranda zmogiskuma!
o as nieko kiaulemis nevadinu,ir pati net pagalvot negaleciau,kad galiu buti kazkoks gyvulys!
o tu visus taip ir itruakineji - vot brudas
Etc komentarai,net ant sirdies saldu