As matau ta pati?
man cia nesivaidena, ne? dar bandziau pasitikslint ar tikrai tuo adresu raso, nu bet tikina, kad tuo
bus py.zdec
Sitas man sian parase “Ar tu supranti,kad esi pajuokos objektas? tyciojasi is taves,o tu ta leidi… Kiek per meeta buvo apie tave sneketa… bet,kas idomiausia,pats suteikei tam pagrinda… susimastyk…”
va ka padaro zmonems pigus narkotikai
Net as ne toks pikc ant taves
Inproof, ar tikrai? man rodos griezi danti ir cia tavo klonas mane terorizuoja, del komentaru tavo Volvos link
kad kazka komentuot reik zinot priesistore … o Manjakui tai kaip ir teisingai parase, apie tai ir cia jau buvo sneketa
narkotikai- gerai
Ar tik cia ne dzedai ar kaip tas dalivis buvo kur apie Q rase
Nejuokink Nekritau dar taip zemai, reiktu nesiklonaves pasakyciau
durnelyjei, cia leo klonas
Manja…opa… gerai cia priminei…einu ieskot Dzedajaus zinuciu… ale tada kiek pamenu , apsiklausus ar tikrai man raso, atsiprasinejo, kad ne ten pataike… dar lyg ir ciulptelt siulesi , atgailavo zodziu Raimukas, kokia dar bl priesistore?
po svtgalio atsiverciu banga ir vo tarp kitu PM`u stipruolio laiskas
susimąstykit, dalyviai
AB dar buna santykiu aiskinimasis i privata?
siandien ir man rase Gerai sneki… Idomus zmogus esi… Ka tavo vadovas pasakytu del tavo rasliavu? Pacituosiu as jam,tyciojiesi is zmoniu,pats turi aukstaji issilavinima-diploma,bet puoli iki tokio lygio,kad… protingesnis nenori pabut? ir kartais patylet? paziurek i save. graudu. idomu,ar galiu pasitiket zmogum prekiaujanciu nekilnojamu turtu,siulanciu man daikta,norinciu parduot,bet internetinei erdvei rodanciu save tikra,tikra savo veida… ar galima tavim,net nedristu kreiptis “jus”,pasitiket? zmogau,susimastyk. Juokingai atrodai… pasistengsiu as del taves,Kostai. valink nx Malonu. Kostai apturesi,atvirai sakau. Ir uz siuos zodzius atsakysi. Nesileisiu iki tavo lygio,bet berniuk,pamatysi. Parodyk,ka gali. tu man neįdomus, gali čia manęs nebandyt į protą atvest ar dar kažką. jei asilą vadinu asilu, o debilą debilu, tai tame nematau nieko blogo. ateisi pas mane apžiūrėt kokio namo ar buto ir sužinosi apie jį viską, ką pats žinau. pardavinėju neapgaudinėdamas, sakau kaip viskas yra, nereik man ant sąžinės kažkokio žmogaus, sulindusio bankui į kišenę ir dar papuolusio ant prasto varianto. taip ir su žmonėm, matau kad asilas, tai ir sakau kad asilas. Saunuolis,kad turi savo nuomone. Jei lysi zmonem i sikna,niekad nepasieksi geriausio rezultato. Dirbi,darbas tau nera pomegis,ziuri i ji rimtai,atsakingai ir tau visa tai tik i nauda. Ypac,siais laikais.
Qrmi, pasijung skype
perekupas
išsigandot liurbiai. dviveidis to taip nepaliks