As manau, kad..s.....................................

As manau, kad…s

As manau kad…s…,bet tu taip nemanyk, nes kai tu taip manai, tai tu taip nemanai, bet tiktai manai,kad tu taip manai ir vis delto tu taip nemanaiŠypsenaŠypsenaŠypsenaŠypsena

Manau, kad šd sumalei Cha cha
tik NePiktas

"auksine tema" Cha chaCha chaCha cha

[quote] lai@ma
Manau, kad šd sumalei tikNePiktas

[/quote]

Tu taip nemanyk, nes kai tu taip manai, tai tu taip nemanai, bet tiktai manai,kad tu taip manai ir vis delto tu taip nemanaiŠypsenaŠypsena

Tu taip nemanyk, nes kai tu taip manai, tai tu taip nemanai, bet tiktai manai,kad tu taip manai ir vis delto tu taip nemanaiŠypsenaŠypsena

[/quote]

O tau liežiuvis nesusipina, beskaitant Cha cha

Tai, kad neŠypsena

Tau gerai Cha cha

Radvilyte, AS MANAU, KAD šiame klube pageidaujama yra, jog temų pavadinimai nebūtų parašyti vien didžiosiomis raidėmis ir vien pariebintu šriftu. Sorry, taisyklės tokios, o šiaip manyti gali ką nori. Šypsena

OK PASITAISAU ir aciu uz ispejima
ŠypsenaŠypsena

Nu, šaunuolė, greitai mintį pagauni GeraiŠypsena

Gražu tiesiog pažiūrėtCha cha pavadinimas Cha cha
Internete didžiosios raidės prilyginamos rėkimui, matai čia nekurti sėdi, jautrios klausos Cha cha, tat taisykis jau iki galo Cha cha

Tikrai, kad jautrios klausosCha chaCha chaCha cha

O ką aš sakiau, matai ir išgirdo Cha cha

[quote]Gražu tiesiog pažiūrėt pavadinimas
Internete didžiosios raidės prilyginamos rėkimui, matai čia nekurti sėdi, jautrios klausos , tat taisykis jau iki galo
[/quote]

o cia visi jau tokie blogi su naujokais?Apakęs ar tik tau as uzkliuvau?Šypsena

o cia visi jau tokie blogi su naujokais?Apakęs ar tik tau as uzkliuvau?Šypsena

[/quote]

Ar aš bloga Nekaltas, Radvilyte, tikrai neužkluvai, čia draugiškas patarimas, ar matai pas mane piktumą , žinok žmonės kurie pyksta nekalba išsišiepe iki ausų -> Cha cha Cha cha Cha cha <- tai reiškia aš išsišiepus iki ausų Šypsena

Cia siandiena naujokai kazkaip pasireiske matau.

[quote]Ar aš bloga , Radvilyte, tikrai neužkluvai, čia draugiškas patarimas, ar matai pas mane piktumą , žinok žmonės kurie pyksta nekalba išsišiepe iki ausų -> <- tai reiškia aš išsišiepus iki ausų
[/quote]

Tai gerai
LaimingasLaimingas

hm…Kuri man cia ikonele geriausiai parodyti, kad nieko nesupratau? Nekaltas

čia iš serijos &quot;gerai kad gitarą pasiėmiau&quot;Cha cha