As kadaise (v) :V

As kadaise (v) :V

Aa pries 20 metu Drovus… Ziuriu cia visi deda fotke, o tokio prisicono dar pasnieka nebuvau mates Liežuvis Kietas Juokiasi

waje… Tūsas Laimingas Labas

JoReGa Labas … taigi tu eweik mane ant savo rankyciu laikai Apakęs … pricioske beweik kaip mano Cha cha Gerai

tai ir turejau omeny Be be be

Kazkokia neteisybe Užsispyręs

vos ne Leninas vaikystėje Cha cha

o tai kur tavo garbanos a ? Nekaltas Cha cha tau tiktu truputeli ilgesni plaukai,per trumpai kerpi juos … 0 nulinis jau ne madoj dabar Ne

lyjja… LabasKodel neteisybe ? Apakęs Apakęs Apakęs Cha cha

Gryda … LabasAnuka amn Iljiciaus vaikystes foto mestelk Klasta Cha cha … paziuresim, o vdrug giminaitis mano Girtas

Moderna … Labas mano garbanos… hmmm Nekaltas … O kur js dabar gali buti Nekaltas… Gal zinai per kiek plaukai suiyra ? Cha cha seju, akd kariotiskes kur nors po 20metriniu sluoksniu siuksliu voliojas Nekaltas Cha cha… O man dzin kas madinga, o kas ne… ir beto, as ne 0 o 1 aba 2 varausi Kietas Mirkt Cha cha Man “banglstyle” ne prie sirdies Ne, man plyke prie sirdies Velniūkštis … But mano valia, as ir sioje foto plykis buciau Kietas Cha cha

na 1 arba 2 na juk ir per trumpai na per karscius gal ir gerai,bet siaip juk kur kas idomiau tarkim atrasti savo stiliu kazkoki sukuosena,kirpima ar kazka tokio Nekaltas

ojjj kokie plaukuciai grazus Linksmybės Valio