as juos kaip ziurkes …
… perkasciau !!
išpyso
o kuom tau jie nepatinka? Geriau, kad ju is vis nebutu?
alytausgidas.lt/lt/naujienos/transportas/greiti-kontroliuos -ne-tik-stacionarus-matuokliai/ greitiems alytiškiams
labai saugiai auto pasistate
dar vienas loxas parurytas uz taisykliu nesilaikyma… aisku, juk kai pagalvoji - nx tos taisykles…
bauda nuo 400 iki 600lt? teko patirt ta jausma
dedi “stasį” tarp sėdynių ir leki toliau
viskas butu normaliai, jei policija siektu padaryt tvarka keliuose, o ne pildyt savo kisenes neapmokestinamais pinigeliais :>
yessuz kartais sitie genijai tikrai kaip pasistato savo masinas ir gaudo… pvz: kaunas-vilnius kelias netoli savanoriu kur yra tas viadukas (Emsi degaline iskart uz to viaduko po kaire puse). pries viaduka yra nusukimas link traku, nusuku, o tas nusukimas sukasi desiniau ir nieko nesimato, nes medziai uzstoja vaizda. gerai kad negreit vaziavau, nes agurkai stovejo iskart uz posukio greitejimo juostos pradzioje
jei greitis virs 40km/h turetum saut arba tiesiai i pagrindini kelia arba durt syknon jiem. uztat gavau parekt ant ju
greit susipakavo ir isvare kitur “medziot”
tai kitasyk taranuokit juos, masina susitvarkysit uz draudimo pinigus, vistiek ne vietoj pasistato jie
ai krc yra asliu yra ir normaliu, vilniuje paskutinsi visikas dundukas buvo, nu aisku as pastaciau masina po rezervuotu zenklu bet rezervuotu vietu bent 5 ir visos tuscios, ateinu po 10 min stovi sale zali, nu ir pzda sako cia leidimas reikalinagas stoveti , tai sakau o kur jsu leidimas, tai net isizeide. Sakau jei rasysit man rasykit ir sau krc rezultate uz dyka vistiek nepaleido. Nu tai krva sakiau pagavot pazeideja, malaciai
O tai nx tu i ta rezervuota statai? Tokie patys *bliamba* ir i invalidu vietas stato “porai minuciu, vistiek dar 10 neuzimtu”.
na man vienas tik iš**** už klevą, o šiaip naktį kažkada dvi plytas pravažiavau, tai nebaudė, sausas išlipau.
Mansell>as ir buvau pastates i rezervuota vieta,pasakiau,kad palikau namie leidima…paleido duodu 99%,kad bendraujant zmoniskai galima islipti sausam,nereikia puldineti i akis ,bet jei kyla nenumaldomas noras issilieti,tai naturalu,kad teks issileisti litiskai kazkiek. as renkuosi pirma varianta
as matai prie ambasados numeciau tai nebuciau prasisukes su paliktu leidimu. Ir ten aiskus reikalas buvo litu nroejo ir vsio, buvo 11 valanda pietu metas, zinai mentas juk is algos pietu tikrai nepirks As kazkaip irgi visada susisneku bet tie sunervavo, nu plet sakau eikit ka nors geresnio nuveikit o ne pisinekites neitema. O seip tai man giliai… jei kas ir stato i invalidines, nesuprantu as to aziotazo. Pats nestatau, bet kai visa aisktele tuscia nu px kad rezervuota bet tuscia tai kalt bauda uz pastatyma ten yra apsurdas
Laikykites taisykliu ir nepyps pro visus galis, pries 4m. Sumokejau 300 uz geicio virsiima ir iki siol jokii baudu, nebent sviesas pamirstu isijungt, tai primena
man p* as oficialiai ant agurku dedu …