Aš jums pasakysiu paslaptį

Aš jums pasakysiu paslaptį

ateiviai nepagrobia nickų…jie dingsta iš fliuso, kada susiranda bobute arba seneliuka…Mirkt

nezinojom Mirkt Gerai

o tai negi niekaip kitaip neisheina apsishudinti?

jie dar ir numirsta,zmogau,ne tik cia,bet ir zemeje.O del bobuciu ir seneliuku tu neteisus,tai priklausomybe,landzioja jie cia jomajo

Neblogas pastebėjimas tarp kitko. Kaip manai…jeigu tave kas nors susiras fliuse gal nedings, o beliks tik nika paderins. Mis Proximiene pvz. . Leistum tai? Šypsena

…kiek teko girdėti, paskui bendromis jėgomis naudodami grupinės terapijos metodą nulipa nuo to reikalo…paskui ilgai ir laimingai gyvena…na o veliau apsireiškia vėl…

Na ne mis, o misiz…

isivaizduoji kokio masto dūra įjungta?

Taigi sakiau, nezinau paslapciu Užsispyręs

…tiek pinigų čia neturi niekas…

mama buvo teisi,kad issilavinimas labai svarbu-blyn,kad bent mazdaug suprasciau apie ka cia?Drovus

Ovot ir sužinojai…tu galvoji vienc ir viskas - acibodo - ne velnio Ne

Ale tu ir užkėlei kainą che Šypsena

Zmogau,noriu tave nuraminti karta ir visiems laikams-kuo daugiau ziuriu i vyrus,tuo labiau noriu isgerti,is to seka,kad atejo Supersuper visiems laikamsKietas manau,kad tamsta kazkuo analogycnas(kaip bebut skaudu isgirst)Na o jei rimtai,tai per tuos kelis metus zinau du,kuriu neber cia del to,kad ju vobscie neber

…Nu tu ir pasakei…taigi čia defektinių landynė…koks nepusprotis čia lindėtų metu metus neturėdamas motyvo?

Trecias?Cha cha

Na, chuli tai chuli. Savo kainą pats nusistatai. …aš ne Stalkeris jei ką… Gal ir pakelciau sawo kaina juo prisistatęs…bet chuli man to reikia Šypsena

…nu būk nestalkeris tada, sakau jei pasižadėjęs būtų atgailauti ir nebeišdykauti gal būtų galima i dienotvarkę itraukti punkta - išrašykime indulgencija stalkeriui bandomajam laikotarpiui
…tipo tam tikra laiko tarpa duoti kredita moralinį…

tau keista,o as galvoju,kazin kas lengviau mest-bite ar rukyma?Abi priklausomybes neteikia malonumo,taciau ir atsikratyt neina,nebent trumpam.Blimba,pati sau atrodau slyksti kai cia atgrybauju,atsijungiu,taciau vel mol trumpam paziuresiu-a gal kas idomaus atsiradoNekaltas.Na o del babusiu ir diedusiu…xnia eto,aftoriau,as statau uz sielos ramybe,kai ji rami,netgi ir ligoniai cionyksciai apsveiksta