As jauciuosi vienisa… (bet man jau linksma)
Nezinau ar cia del gripo, ar siaip, taciau pasijauciau siandien velniskai vienisa Rodos ir sedziu apsupta zmoniu (dauguma is ju vyrai) ir vaikinu demesio is salies netruksta, bet… jauciuosi tokia paselusiai vienisa
Gal del to,kad neturiu to vienintelio o gal del to, kad jisai cia pat, tik as jo negaliu prisileisti artyn???
ir kodel gi negali prisileisti artyn?
mne by vashi problemy
PAskaityk mano paskutine tema ir suprasi…
naujas dzukas rašė:
Kriss_ba rašė:
Nezinau ar cia del gripo, ar siaip, taciau pasijauciau siandien velniskai vienisaRodos ir sedziu apsupta zmoniu (dauguma is ju vyrai) ir vaikinu demesio is salies netruksta, bet… jauciuosi tokia paselusiai vienisa
Gal del to,kad neturiu to vienintelio o gal del to, kad jisai cia pat, tik as jo negaliu prisileisti artyn???
mne by vashi problemy
Koks slykstukas!!!
naujas dzukas rašė:
Kriss_ba rašė:
Nezinau ar cia del gripo, ar siaip, taciau pasijauciau siandien velniskai vienisaRodos ir sedziu apsupta zmoniu (dauguma is ju vyrai) ir vaikinu demesio is salies netruksta, bet… jauciuosi tokia paselusiai vienisa
mne by vashi problemy
Prasom… pasiimk sita problema MAn tikrai negaila
eDiuX rašė:
smegenu galvoj trukumas ir ne kitaip
Maindra rašė:
naujas dzukas rašė:
Kriss_ba rašė:
mne by vashi problemy
Koks slykstukas!!!
Jo religiniai isitikinimai neleodzia elgtis kitaip
Maindra rašė:
Koks slykstukas!!!
aciu uz komplimenta ir as tave myliu
vel svaigstam…
naujas dzukas rašė:
eDiuX rašė:
Greiciau tau trukumas!
Kriss_ba rašė:
Prasom… pasiimk sita problema
MAn tikrai negaila
na per zolines sakei pas mane i svecius uzsuksi, tai galesi palikt ja man
naujas dzukas rašė:
Maindra rašė:
Koks slykstukas!!!
aciu uz komplimenta
ir as tave myliu
naujas dzukas rašė:
eDiuX rašė:
Pas mane tenais vakuumas
Kriss_ba rašė:
Jo religiniai isitikinimai neleodzia elgtis kitaip
is kur zinai
vinitux rašė:
vel svaigstam…
Maindra rašė:
Greiciau tau trukumas!
pas mane perteklius varva per ausis nor tu ka nori daryk
Kriss_ba rašė:
eDiuX rašė:
Kriss_ba rašė:
PAskaityk mano paskutine tema ir suprasi…
tema >> ponai moderatoriai ar ka?
Maindra rašė:
grazus uzpakaliukas tavo atsargiai, kad kas neidurtu