AŠ įsimylejau savo draugę
pasikviesk i svecius, nupirk pora buteliuku vyno, prie zvakiu sviesytes suvartokit ir suvyliok ja!
SVEIKINU!!! Smagu, kad dar kazkas sugeba isimyleti
Tai va istorijos pabaiga:
…paklausiau jusu patarimu ir prie zvakiu sviesos nugirdziau ja. Buvo ilga ir nuostabi naktis…Dabar mes dar geresnes drauges…
Tu čia rimtai ar
???
Kuo rimciausiai
Jo koor tas pasauliz ritasi ojoojojoj
Ko tai nesitiki
aik aik negali but
kazkotais man cia i erotiska svajone panasiau negu i realybe
nusisneki ir nejauti :o))))))))))))))
oj svaigsti nors visokiu yra, ir visokiu rejk
Gal tu keistai neatsijungei nuo bangos ir kazkas keistai parase jog ismylejo?
Nesuprantu cia Linksmybiu diskusija ? ar Lesbieciu pagalbos puslapis ? Kiekvienos lesbietes pasaka prasideda, TUREJAU DAUK BERNU, BET MAN NESISEKE SU JAIS !!! Ple tai nesi tokia jau gera, kad nesiseka arba antiek tupa kad, nesupranti kas blogai ir ka reikia keisti gyvenime. Arba baisi ir buri cia pasakas, vien zhodzhiu jai cia parashei kiek suprantu, tai reikia juoktis. Taip kad rimtai nezhiuru i shita tema, pasakau tik tiek… KVAILYSTES mazhvaikiu pasakaites…
Oi dar dadesiu, kaip madynga sheis laikais dadeti “KREIPKIS I PSICHOLOGA” sako padeda kai kuriems, arba http://www.depresija.lt
pasiulyk jai gal ir ji ta pati jaucia
brrr
varyk i bedu turgu
juk tiek vaikinu, blyn o tu su merga, kaip tu zadi pakelti lietuvos gyventoju skaiciu???
kuo taw bachurai blogai? isimylejai drauge ir ka tu su ja darysi? aciduok pirmam pasitaikiusiam bachurui, bus lengviau…
Kas cia dabar per baikes, o kur tolerancija gejams ir aisku lesbietems. As maniau, kad jau isaugom is seneliu laiku.
Matricas rase:
[quote]juk tiek vaikinu, blyn o tu su merga, kaip tu zadi pakelti lietuvos gyventoju skaiciu???
[/quote]
o tai kam spermos bankai reikalingi?