As isgelbejau gyvybe!

As isgelbejau gyvybe! Angelas

Ji Myliu man pasake: “…jei gyvenciau su tavimi - pasikarciau!” Tai as ir isgelbejau. Angelas Kol kas… jei bus gera… Cha cha Dabar galvoju, ar as, kaip isgelbetojas, turiu kokiu bonusu ir privilegiju… Nekaltas

Tevyne taves nepamirsTaip

I Raudonaja knyga irasys? Šypsena

Pameni buvo tokios garbes lentos…O kitos vadinosi jie tiksliai nebepamenu Jie tersia miesto varda ,kazkas tokio

Tavo garbei ji pasodins bonsą, pasiruoš palaikę virvę, nusipirks prabangaus muilo… Nekaltas
Ar reikia trukdyti numirt taip, kaip nori tam pasiruošę…?

“Ju iesko policija” - zinau… Drovus

Ir ka padarei,atemei viska ir palikai tik gyvybe?

Su palaike virve tiktu kartis uz pazastu - o jei nutruks?.. Baisus

15 min garbėsGėlė
…negali žinoti…gal dar reikės kam nors Ją gelbėti ir tavo “žygdarbis” nueis į antrą planą…

Priklauso pagal protokola? Apakęs Tamsuolis… Užsispyręs

Kiek man dar liko? Drovus 6 su puse minutes? Apakęs Skubu naudotis. Gerai

OT
Man laaabai patinka, peony, kad tu kartas nuo karto vartoji mano kažkada, čia 30 pliuse, pasakytas frazes… Angelas Ax, jeigu tai būtų pirmas kartas… Tik manoji frazė buvo - penkiolika minučių šlovės Angelas

[quote]
peony rašė:

15 min garbės…Gėlė
<…>

gerai,įdėsim į kabutes…bet man ji patinka(frazė)…o kieno -neatrinkauGėlė

[quote]
Radvilė rašė:
OT
Man laaabai patinka, peony, kad tu kartas nuo karto vartoji mano kažkada, čia 30 pliuse, pasakytas frazes… Angelas Ax, jeigu tai būtų pirmas kartas… Tik manoji frazė buvo - penkiolika minučių šlovės Angelas

Ar ne tas pats, nuo kada trūkinės…? Nekaltas

OT.kad niekas tycia ar netycia nevogtu "garbes"siulau uzpatentuot visas musu frazes

OT
Ax, ir aš norėčiau pasimaudyti kieno nors, iš čia esančių, šlovės spinduliuose… Angelas Bent penkiolika sekundžių Angelas Bet vis viena man laaabai patinka žmonės tai nuolat darantys - kaip paprasta, pasiskaitai 30 pliuse ir nusitveri it savo Angelas

[quote]peony rašė:

gerai,įdėsim į kabutes…bet man ji patinka…o kieno -neatrinkauGėlė
[/quote]

[quote]Radvilė rašė:
OT

Nu gerai, skirstykites: mano laikas jau baigesi. Drovus
Beje, nors peony Tau skolinga uz autorines teises, bet Tu man skolinga uz proga pareiksti sias teises. Cha cha

Palik raštelį Raudų Sienoje. Sakoma, kad šioje vietoje išpildomi visi norai… Angelas

Vinsi: o ko Tu taip rupiniesi? Apakęs