Ji man pasake: “…jei gyvenciau su tavimi - pasikarciau!” Tai as ir isgelbejau. Kol kas… jei bus gera… Dabar galvoju, ar as, kaip isgelbetojas, turiu kokiu bonusu ir privilegiju…
OT
Man laaabai patinka, peony, kad tu kartas nuo karto vartoji mano kažkada, čia 30 pliuse, pasakytas frazes… Ax, jeigu tai būtų pirmas kartas… Tik manoji frazė buvo - penkiolika minučių šlovės
gerai,įdėsim į kabutes…bet man ji patinka(frazė)…o kieno -neatrinkau
[quote]
Radvilė rašė:
OT
Man laaabai patinka, peony, kad tu kartas nuo karto vartoji mano kažkada, čia 30 pliuse, pasakytas frazes… Ax, jeigu tai būtų pirmas kartas… Tik manoji frazė buvo - penkiolika minučių šlovės
OT
Ax, ir aš norėčiau pasimaudyti kieno nors, iš čia esančių, šlovės spinduliuose… Bent penkiolika sekundžių Bet vis viena man laaabai patinka žmonės tai nuolat darantys - kaip paprasta, pasiskaitai 30 pliuse ir nusitveri it savo
[quote]peony rašė:
gerai,įdėsim į kabutes…bet man ji patinka…o kieno -neatrinkau
[/quote]
[quote]Radvilė rašė:
OT
Nu gerai, skirstykites: mano laikas jau baigesi.
Beje, nors peony Tau skolinga uz autorines teises, bet Tu man skolinga uz proga pareiksti sias teises.