As ir mano vaikinas ieskome merginos kuri noretu susipazinti su mumis

As ir mano vaikinas ieskome merginos kuri noretu susipazinti su mumis

Noretumem susipazinti su mergina is Vilniaus nors nebutinai is cia bet kad kartais lankytusi ir Vln. Jei susipazinimas butu sekmingas ir vieni kitiems patiktumem galetumem kartu bendrauti, linksmintis o gal ir ka nors imtymesnio suregzti
Nebijokit ir nesikuklinkit merginos! Mes tikrai nesam kokie nors baisuokliai ar prievartautojai zudikai Jei susitiksim pacios isitikinsit.
Laukiam jusu atsakymu!

tai va, neprotingos panelės, supraskite, kad jus kviečia įsijungti į grupinį seksą Nekaltas
heh, prisiminiau viena serija iš "sex and the city", kaip vienas grupinis baigėsi.
linkiu kad jum taip neatsitiktų.
sėkmės Cha cha

O kodel ne vaikinoJuokiasi? Ar vyras nenori dalintis, o tik pats dvi uostyt?

…atvirai man jusu abieju gaila…tik vat negaliu nusprest ko daugiau is jusu…bet vel gi pasakysiu, jog tai yra mano problema…jusu - rast ko ieskoteJuokiasiMirkt

chia mazhdowg sau konkurentes ieshkajs? Liežuvis Cha cha
hm… kitu atwejiu… nieko sau grupinis sexas… Cha cha huh ar ne per gerij tam tawo wajkinuj.? per dowg nusilejdi mergyna Liežuvis siuleek 2 wajkinus. Cha cha

Man asmeniškai nebūtų faina su dviem (ar daugiau) merginom, nes man rūpi tik viena vienintelė. Bet nieko prieš tai, ką jūs ten tryse veiksit neturiu Laimingas

Bet nejau vienas kitam atsibodote, kad norite tokių naujovių?

Jeigu jus ieskot merginos, tai *************, o tavo vaikinuj ********.
Isvada: padarykit celibata nors menesi laiko…
Pamatysit vel aistra atsiras. O dabar speju visas jusu gyvenimas sukas tik apie *******… Gaila man tokiu zmoniu, pas kuriuos santykiuosi svarbiausias aspektas yra sex’as… Kietas

Moderuota - Badas

ja ja… o tau nebaisu, kad vaikinas labiau bus susidomejes kita mergina lovoj? o tu sedi kojugaly ir padus jiems kasysi… che cheLiežuvis

100% respectTaipGerai

xe xe! jau viena kart kai chat’e buvau rase man tox ir siule susitikt su juo ir jo mergina. sake pasilinxminsim. ajsq norejo zinoti visus duomenis kaip atrodau kiek sveriuJuokiasi o man tajp juokas emeCha cha paprasciausiai manau kad tu mergyt esi stumdoma. kode dvi merginos o ne du vaikinaj? pamastyk!!! nes kaip ten jau sake kojas kasysiJuokiasi niu jei jums tajp abiems patinka taj linkiu susirast kokia. nors kazkaip nelabaj tuom tikiu…Nekaltas

elvinuke, kazin Bangoj, ar bent jau siame forume sulauksi rimtu atsakymu. I "noriu susipazinti" irgi neverta rasyti. Cia visi tik liezuviu malt megejai. Bangos oralistai, taip sakant Cha cha. Bet ka gali zinoti, gal but ir gausti kazkokia konkretesne privacia zinute.
Ir butu idomu, jeigu paskui parasytum, ar pasiseke ka nors surasti Šypsena

o sa manau kad cia paprastas prikolas…Nekaltas zmogui ner ka veikt…Nekaltas

Gali buti ir apgaule. Negali jos isvengti 100%. Net pirkdamas batona negali buti tikras, jog nerasi jame kokio nors varzto Cha cha

Man ir taip atrodo,kad esi stumdomaTaip,tu jam pasakyk kad radai varianta,bet ne mergina,o vaikina,idomu,kaip jis tada reaguosApakęs,sekmes paieskose

seniai taip nezvengiau Cha chaCha chaCha chaCha cha

gal geriau nusipirkit gumine lele Nekaltas