As ir mano vaikinas ieskome merginos kuri noretu susipazinti su mumis
Noretumem susipazinti su mergina is Vilniaus nors nebutinai is cia bet kad kartais lankytusi ir Vln. Jei susipazinimas butu sekmingas ir vieni kitiems patiktumem galetumem kartu bendrauti, linksmintis o gal ir ka nors imtymesnio suregzti
Nebijokit ir nesikuklinkit merginos! Mes tikrai nesam kokie nors baisuokliai ar prievartautojai zudikai Jei susitiksim pacios isitikinsit.
Laukiam jusu atsakymu!
tai va, neprotingos panelės, supraskite, kad jus kviečia įsijungti į grupinį seksą
heh, prisiminiau viena serija iš "sex and the city", kaip vienas grupinis baigėsi.
linkiu kad jum taip neatsitiktų.
sėkmės
O kodel ne vaikino? Ar vyras nenori dalintis, o tik pats dvi uostyt?
…atvirai man jusu abieju gaila…tik vat negaliu nusprest ko daugiau is jusu…bet vel gi pasakysiu, jog tai yra mano problema…jusu - rast ko ieskote…
chia mazhdowg sau konkurentes ieshkajs?
hm… kitu atwejiu… nieko sau grupinis sexas… huh ar ne per gerij tam tawo wajkinuj.? per dowg nusilejdi mergyna
siuleek 2 wajkinus.
Man asmeniškai nebūtų faina su dviem (ar daugiau) merginom, nes man rūpi tik viena vienintelė. Bet nieko prieš tai, ką jūs ten tryse veiksit neturiu
Bet nejau vienas kitam atsibodote, kad norite tokių naujovių?
Jeigu jus ieskot merginos, tai *************, o tavo vaikinuj ********.
Isvada: padarykit celibata nors menesi laiko…
Pamatysit vel aistra atsiras. O dabar speju visas jusu gyvenimas sukas tik apie *******… Gaila man tokiu zmoniu, pas kuriuos santykiuosi svarbiausias aspektas yra sex’as…
Moderuota - Badas
ja ja… o tau nebaisu, kad vaikinas labiau bus susidomejes kita mergina lovoj? o tu sedi kojugaly ir padus jiems kasysi… che che
100% respect
xe xe! jau viena kart kai chat’e buvau rase man tox ir siule susitikt su juo ir jo mergina. sake pasilinxminsim. ajsq norejo zinoti visus duomenis kaip atrodau kiek sveriu o man tajp juokas eme
paprasciausiai manau kad tu mergyt esi stumdoma. kode dvi merginos o ne du vaikinaj? pamastyk
nes kaip ten jau sake kojas kasysi
niu jei jums tajp abiems patinka taj linkiu susirast kokia. nors kazkaip nelabaj tuom tikiu…
elvinuke, kazin Bangoj, ar bent jau siame forume sulauksi rimtu atsakymu. I "noriu susipazinti" irgi neverta rasyti. Cia visi tik liezuviu malt megejai. Bangos oralistai, taip sakant . Bet ka gali zinoti, gal but ir gausti kazkokia konkretesne privacia zinute.
Ir butu idomu, jeigu paskui parasytum, ar pasiseke ka nors surasti
o sa manau kad cia paprastas prikolas… zmogui ner ka veikt…
Gali buti ir apgaule. Negali jos isvengti 100%. Net pirkdamas batona negali buti tikras, jog nerasi jame kokio nors varzto
Man ir taip atrodo,kad esi stumdoma,tu jam pasakyk kad radai varianta,bet ne mergina,o vaikina,idomu,kaip jis tada reaguos
,sekmes paieskose
seniai taip nezvengiau
gal geriau nusipirkit gumine lele