AS DABAR PANTIA!
Labas Pantia,mane kazkodel paskutiniu metu perjungia ant tavo nicko,dar kartais ant makaso,zodziu jau savaite laiko kazkokios nesamones vyksta,nezinia kodel,nepyk jei kas negero padariau,tai tikrai ne del mano kaltes.Tai gal isgeriam kur kavos???
mm, Pantia , kas cia dabar , nekreijpi demesio i ta vargseli
kuris nesupranta ka daro …
va tau milijonas roziu
(f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f)
))))))))))
p.s. : na beveijk milijonas , nes visi kiti supryktu jei as taip padaryciau …
Ok butinai parasysiu!
kaip faina matyt kad Pantia naujokas
Pucky,Pantia naujokas?
ar as vaikinas?nu ir kodel mane tai izeidei?
YO, poizzon teisus.
Aas jungiuos ne per proxy bet kai atidarau pora langu tai nesamones darosi. dazniausiai keliuose languose ta pati tema atsiranda…
labai negerai, nes reikia sugaist daug laiko naudijantis 1 langu (pas mane gan letas dial-up dabar…)
Aciu Pucky,tu labai geras draugas!
marciux,as pakeiciau slaptazodi ir dabar truputi
geriau,vis dazniau bunu pantia kai vaikstau po diskusijas,nes
seniau kiek pereidavau i kita diskusija vis atsirasdavau su
kitu nicku…ACIU,KAD ATSILIEPET IR NORIT MAN PADETI!
labai tau aciu Andrejau,tik va gaila
ir dabar banga sustreikavo,nes sia zinute
rasiau i skilti"apie viska".o atsirado
GSM forume…aij niekis!
Cia tau
O labas Pantia! Sveikinu su krikstynom