aš, blyn

aš, blyn

miela ;] Auskarai neblogi tokie ;]] a kur tavo kūnas dingo ?;DD

slykcsciai.

Po galva pasislėpė Cha cha

fatun, nepatinka, nežiūrėk

Nepatinka man auskarai nosyje, bet čia jau ne mano reikalas jei kažkas įsiveria, tad baigiu šią temą.[[; bet va tas kt.auskariukas man patinka. vat. [;

tai kad foto imetei kaip man nezeti ?

->fatun, ką noriu, tą ir dedu. Demokratija po velnių. O jei tau šlykštu, žiūrėti niekas neverčia.

tuo man demokratija ir nepatinka, nes slykstus zmones pradeda reikstis.

fatun dar niekada nepasakė nieko protingo. O tu šauni

-> fatun, tai gal parodyk ir savo snukelį, o tada jau kalbėsim, kas šlykštus, o kas ne. -> KąČiaRašyt, na, dėkui Šypsena

rezistencija, ziurkele, jei nematai tai nieks nekalC. kaciarasyt, o su tawim *gėjus*te ner bazaro.

fatun, aš manau, kad su tavim pačiu nėra kalbos, tu tik beviltiškai visus keiki, manai, kad kas tau yra gražu turi būti visiems gražu, o kas tau bjauru turi būti visiems, esu per daug nuskriaustas gyvenimo. O dėl tavo fotkes, tai gal tu mums parodyk, o ne rėžk pasakas, kad niekas jų nemato ? Numesk linka ir įrodyk koks vierchas esi Mirkt Tačiau tai nereiškia, kad mane turi išvadinti dabar *****u ir vėl kaip kaimietis kažką sukeikt ir pavaidint kietą. mažiau kalbų, daugiau darbų.

o tai ce tik gerus komentarus galma postint? blogi bus ignoruojami? Nekaltas

Man tas auskaras, kur ant nosies tai Nekaltas pasirode, kad ten karpa Cha cha Nekaltas

kaciarasyt, duxe, ziekis foto kur buvo metamos pries 2-3metus. tyngiu kapstytis taip giliai Labas

Tai dabar fatun tipo pasakyta, padaryta ? Juokiasi tu save labai žemini pats to nesuprasdamas

-> fatun, tai gal ir parodyk, matai, mes idiotai pakutiniai, nematom, nes tavo profilyje tikrai ne tu. O savo itelektu nepasižyminčias *skylė*vones gal pasilik sau, ką? -> cool_V_N1, nelabai supratau tavęs Šypsena

rezistencija, proto bokste, jei nepazysti Andriaus Mamontovo tai tu esi tamsi kaimo gyventoja Labas, nia nepasiliksiu, as jas i tavo foto komentarus sudesiu Labaskaciasrasyt, gerai kad tu supranti dukeli Labas