aš, blyn
miela ;] Auskarai neblogi tokie ;]] a kur tavo kūnas dingo ?;DD
slykcsciai.
Po galva pasislėpė
fatun, nepatinka, nežiūrėk
Nepatinka man auskarai nosyje, bet čia jau ne mano reikalas jei kažkas įsiveria, tad baigiu šią temą.[[; bet va tas kt.auskariukas man patinka. vat. [;
tai kad foto imetei kaip man nezeti ?
->fatun, ką noriu, tą ir dedu. Demokratija po velnių. O jei tau šlykštu, žiūrėti niekas neverčia.
tuo man demokratija ir nepatinka, nes slykstus zmones pradeda reikstis.
fatun dar niekada nepasakė nieko protingo. O tu šauni
-> fatun, tai gal parodyk ir savo snukelį, o tada jau kalbėsim, kas šlykštus, o kas ne. -> KąČiaRašyt, na, dėkui
rezistencija, ziurkele, jei nematai tai nieks nekalC. kaciarasyt, o su tawim *gėjus*te ner bazaro.
fatun, aš manau, kad su tavim pačiu nėra kalbos, tu tik beviltiškai visus keiki, manai, kad kas tau yra gražu turi būti visiems gražu, o kas tau bjauru turi būti visiems, esu per daug nuskriaustas gyvenimo. O dėl tavo fotkes, tai gal tu mums parodyk, o ne rėžk pasakas, kad niekas jų nemato ? Numesk linka ir įrodyk koks vierchas esi Tačiau tai nereiškia, kad mane turi išvadinti dabar *****u ir vėl kaip kaimietis kažką sukeikt ir pavaidint kietą. mažiau kalbų, daugiau darbų.
o tai ce tik gerus komentarus galma postint? blogi bus ignoruojami?
Man tas auskaras, kur ant nosies tai pasirode, kad ten karpa
kaciarasyt, duxe, ziekis foto kur buvo metamos pries 2-3metus. tyngiu kapstytis taip giliai
Tai dabar fatun tipo pasakyta, padaryta ? tu save labai žemini pats to nesuprasdamas
-> fatun, tai gal ir parodyk, matai, mes idiotai pakutiniai, nematom, nes tavo profilyje tikrai ne tu. O savo itelektu nepasižyminčias *skylė*vones gal pasilik sau, ką? -> cool_V_N1, nelabai supratau tavęs
rezistencija, proto bokste, jei nepazysti Andriaus Mamontovo tai tu esi tamsi kaimo gyventoja , nia nepasiliksiu, as jas i tavo foto komentarus sudesiu
kaciasrasyt, gerai kad tu supranti dukeli