Arteja zmonos jubiliejus
Nezinome kaip pasielgti kelti baliu visiems draugams ir ne draugams ar su zmona dingti is namu.
Patarciau pabegti bet jus padarysit kaip noresit!
Aha… o ant durų pakabinkit raštelį: “Dovanas palikit pas kaimynus…”
Ir kur gi jus dingsite?
Kas labai nores, - >> suras.
a as tavo vietoj visus susikviesciau…kas gal but geriau uz totalini nusigerima-ir uzmirsi,kad zmona dar labiau suseno…
beje,nepamirsk manes pakviest…pazadu graziai elgtis…
…todel, wici, pakviesk ir Elva , kad spekuliantui
nebutu liudna graziai elgtis
as daznai tokiuose pobuviuose elgiuosi nepadoriai, todel i nesanti kvietima atsakau “NE”
Jeigu jubiliejus, tai greiciausiai nusprende dingt is namu sulauksite veliau daug mini baliuku Bet dingt
E-Xtrem: pas mane nei per joki proxy, pas mane 3mbps linija, pastovi su internetu. Siunciu viska po 400kb/s be problemos.
blia ta spedmetra labai lengva apipisti uzsidedi litneto proxsi ir rodo zaskala … galiu pademonstroti zaskala … ot tai navarotas :]] galiu pasidariti virs 2 megobitu…
Vistiek pas Sycorax didziausias ir pastoviausias
šiaip glai būti, kad kokia nsmn pasidarė, kad tokį greitį pasiekiai- pvz kas nors užsikešavo ar pan. Nes man kartais rodo 450 kbit/s, nors iš tikro yra 120-180 kbit/s , o max limit’as- 200 o sutartyje- 128
pas mane tai 2.31KBps
beveik panasus
joa,kad visa laika toks butu
Vasara būdamas Belgijoj tokių greičių kasdien prisižiūrėdavau, nes ten tokie ir yra o kad pas mus taip…
us.mcafee.com/root/genericURL_genericLeftNav.asp?genericURL=/ro ot/speedometer/test_0150.asp&genericLeftNav=/en-us/wrapper/catal og _nav.asp
screenshotas tai dieviškai padarytas…
parasyk sito page url