arteja 18?

arteja 18?

wiskas prtasideda nuo rekimo.nenumaldomo rekimo. po to seka sliauzimas, begimas, ramtymas ir t.t. ir net nepastebi kai ateina laikas. tapti 18-kiniu Laiškas… galima sakyti kad tai dziaugsmas… alkoholis be apribojimu…automobilio teises… ir pan… faina ane??? Laimingas taciau wisada iskyla klausimas… o kur gi atidundanti atsakomybe??? juk neimanoma wisa laika linksmintis… ka jus manote… kas tai yra 18-tas??? gimsiu??? kokia PLIUSAI Gerai MINUSAI Blogai Tūsas Labas

18 skaiciukas pase dar nelabai kazka ir reiskia,be to skaciuko dar ir galvoje siek tiek reikia turet Nekaltaso siaip kazkokiu didesniu privalumu nemanau,kad suteikia Nekaltas

swarbiausia kad prote butum 18likos, o ne iswaizdoj.

gerai mastai… ir matau kad skaiciiuku turi…vertinu protingas… nuomokes… o ne perlu rinkeju nesamones… Šypsena

taip. 18 dar mazai ka reiskia Mirkt~

SVEIKINU SU ARTEJANCIU GIMTADIENIU, LINKIU DAUG SEILIU, PEILIU, DAUG DANTU PASTU IR RUDENI DAUGG AGRASTU.

ajj beje, ir ash sweikinu! Gėlė Gėlė Gėlė Lūpos !!! ko ce palinket… Nekaltas palinkesiu buti ir prote, ir iswaizdoj 18likos Šypsena Gėlė

nieko cia tas skaicius 18 per daug ir nereiskia. aisku kazkokia simbolika yra bet siaip nelb… nu va man pvz ryt 18 sueina! Apakęs ir? Nekaltas

svarbiausia tureti 18-mecio prota Nekaltas

jokio skirtumo sakyceu… nebent kad galesi i rinkimus eit… del alkoholio nematau skirtumo nusipirkimo… Šypsena seis laikas perka visi kas netyngi… sveikinu… Dovana

Taip 18 yra labai gerai Cha cha

Man irgi greit 18 ,bet nelabai as laukiu,nes noriu visada buti jaunu Cha cha

Žvaigždė man 18 tik po puses meteliu… bet man jokio skirtumo ar 18 ar 17, galbut laisve didesne 18, bet ir dabar nera problemu nusipirksti alkoholio ar dar ko nors. 18 metu tai daugiau formalumas Žvaigždė~

PAIESKA vertingas dalykas, kuria linkiu pasinaudoti…sulaukus tokio amziaus Nekaltas

zinok ta stebuklinga diena protass staiga nepasikeicia Cha chajei ka ce tik Šypsenao privalumai… hm. nu galesi alkoholi ramei p[irkti… bet svarbeusia kad uz visus savo veiksmus dabar aatsakyti reix paciam… bet siaip tai niex nepasikeis… gyvenci kaip gycenai … gero Girtadienio Girtas Girtas Girtas Cha cha

man uz 2 menesiu 18. nelaukiu kazkaip… Ne Nekaltas geriau but nepilnameciu vaiku Taip Cha cha Žvaigždė

kodel visiems 18 metu asocijuojasi su neribotu alkoholio kiekiu?

nes iki tol jiems ji sribojimas Cha cha

nu jo… jau sueina 18 tai svarbiausia , kad galesi gert !! zjbs… Nekaltasvien tik teisiu nori…o kad toks daiktas kaip pareigos yra tai dzin Mirktai krc Cha chaeinam gert Girtas Šypsena