arteja 18?
wiskas prtasideda nuo rekimo.nenumaldomo rekimo. po to seka sliauzimas, begimas, ramtymas ir t.t. ir net nepastebi kai ateina laikas. tapti 18-kiniu … galima sakyti kad tai dziaugsmas… alkoholis be apribojimu…automobilio teises… ir pan… faina ane???
taciau wisada iskyla klausimas… o kur gi atidundanti atsakomybe??? juk neimanoma wisa laika linksmintis… ka jus manote… kas tai yra 18-tas??? gimsiu??? kokia PLIUSAI
MINUSAI
18 skaiciukas pase dar nelabai kazka ir reiskia,be to skaciuko dar ir galvoje siek tiek reikia turet o siaip kazkokiu didesniu privalumu nemanau,kad suteikia
swarbiausia kad prote butum 18likos, o ne iswaizdoj.
gerai mastai… ir matau kad skaiciiuku turi…vertinu protingas… nuomokes… o ne perlu rinkeju nesamones…
taip. 18 dar mazai ka reiskia ~
SVEIKINU SU ARTEJANCIU GIMTADIENIU, LINKIU DAUG SEILIU, PEILIU, DAUG DANTU PASTU IR RUDENI DAUGG AGRASTU.
ajj beje, ir ash sweikinu!
ko ce palinket…
palinkesiu buti ir prote, ir iswaizdoj 18likos
nieko cia tas skaicius 18 per daug ir nereiskia. aisku kazkokia simbolika yra bet siaip nelb… nu va man pvz ryt 18 sueina! ir?
svarbiausia tureti 18-mecio prota
jokio skirtumo sakyceu… nebent kad galesi i rinkimus eit… del alkoholio nematau skirtumo nusipirkimo… seis laikas perka visi kas netyngi… sveikinu…
Taip 18 yra labai gerai
Man irgi greit 18 ,bet nelabai as laukiu,nes noriu visada buti jaunu
man 18 tik po puses meteliu… bet man jokio skirtumo ar 18 ar 17, galbut laisve didesne 18, bet ir dabar nera problemu nusipirksti alkoholio ar dar ko nors. 18 metu tai daugiau formalumas
~
PAIESKA vertingas dalykas, kuria linkiu pasinaudoti…sulaukus tokio amziaus …
zinok ta stebuklinga diena protass staiga nepasikeicia jei ka ce tik
o privalumai… hm. nu galesi alkoholi ramei p[irkti… bet svarbeusia kad uz visus savo veiksmus dabar aatsakyti reix paciam… bet siaip tai niex nepasikeis… gyvenci kaip gycenai … gero Girtadienio
man uz 2 menesiu 18. nelaukiu kazkaip…
geriau but nepilnameciu vaiku
kodel visiems 18 metu asocijuojasi su neribotu alkoholio kiekiu?
nes iki tol jiems ji sribojimas …
nu jo… jau sueina 18 tai svarbiausia , kad galesi gert !! zjbs… vien tik teisiu nori…o kad toks daiktas kaip pareigos yra tai dzin
ai krc
einam gert