Armuchon!
Kur tas “nutekejes” sarasas su pavardem i armucha?. Vyksta gmailine diskusija, ka daryt norgam ir angliams? Kreipt demesi ar nx?
man lazda buna ishsauna,o cia aftamata duotu
RM
automatas iskart eitu i skupke, pats i krumus.
nakciu reiktu siust butinai be eiles, padarytu is jo zmogu grAitai
kad as pries kara ir smurta. aisku, kas nors jau konkreciai namus pultu, artimus, ar draugus, kitas reikalas- ginciau ir ginciausi, bet pats pirmas niekad nevaryciau kariaut.
jau geriau baudas mokeciau.
man rods, butu va taip kai agresorius iki miegamuju rajonu daeitu media2.wcpo.com/photo/2014/06/06/Savage%20Boys%20Facebook_ 14020 69829816_6014501_ver1.0_640_480.jpg
Kaip pranešė Policijos departamentas, pirmadienį apie 12 val. 30 min. Trakų r., Bražuolės kaime, Centrinėje g., stabdomas automobilis “Opel Tigra” nestojo ir vairuotojas, padidinęs greitį, nuvažiavo, bet nesuvaldęs automobilio, kelyje apvirto. Į apvirtusį automobilį atsitrenkė tarnybinis automobilis “VW Jetta”, kurį vairavo tarnybos metu uniformuotas Trakų r. Viešosios policijos skyriaus Patrulių būrio pareigūnas.
neblogai tą džetą sulamošino, mašina nurašymui.redaguota vyriausiojo prašymu.
per daug ziurejo CNN ir skaite Suvorovo diedelis
su nerimu laukiu
iki pavasario kito dar mokausi, tai kaip ir ramu kolkas paskui reiks dar metelius pratempt kažkaip iki 27
Jauciu apmazes dalIviu bangoj rudeniop
Nieko čia blogo ar ypatingo. Mūsų tėvai turėjo, nemirė, nemirs ir jaunoji karta. Man asmeniškai gal ir visai įdomu būtų. Na, bet čia aš gal labiau sportą mėgstantis ir šiaip, karyba kažkaip įdomu.
6 mėn lyg
Cu ar tu matei bent viena lavona kuri as prikelinejau, kad tokias nesamones rasai?
kartais parodai nuotraukikių, kaip ir audė kažkokia. jeigu įžeidžiau, soriukas, patvirtink ištrinsiu postą.
Tai istorija reikia sekti nuo pradziu, kur aiskiai parasiau, kad pas mano meistrus zmogus darosi ta audi, o as pasekiau kaip jam sekasi ir parodziau, kad galetumet paziureti is ko zmones masinas gamina.