ARMA (MAX)
Pagaliau su tuo cracku, imanoma ant visko max 12~ fpsu islaikyt
(nebestabdo!!)
Siu laiku Oblivion
vo ble
Nesuprantu, pasileidau, teksturos kaiptai susivelinusios atsiradineja, pati grafika kazkokia tragiska, panasiai zmogeliukus piesdavo pirmuose directx grajuose Tiesa draiveris pasmane apipjaustytas, nu bet vistiek, ka pamaciau tas mane isgasdino
pilotas man irgi taip buvo (tai loshdavau ant low texturu) o daba su tuo nauju cracku viskas ciki piki
Armai koklas nematau konkurentu tokiam zandre. P.S jei rasit parasykit bet tikai nerasit
Yra sp?
be abejo ar bent kazkiek ejs ant 1700+, 768 ddram, r9600pro? ir ishkur rovet instala?
armos tema yra diskusijuten ir rasi is torrnetu visi siuntes. db ir tako ftp yra imesta cia gali siust- isohunt.com/download/15043774/armed+assault
On line Czech Doupe.cz web site review tells us an incredible story about playing ArmA … Test config was : Athlon XP 1600+, 1.5GHz, 768MB RAM, 128 MB for graphic card ! Note given 7.8 / 10, well not so bad, but if that’s true, it mean we can play Arma with an “old” PC, it will be a good new for all having low end computers ! Still investigating !
Jau siučiu iš linkomajinos
jei kas dar is LM sius tai parasykit man galesiu paseedint jei reiks
kiek daug zmoniu suzavejau situo screenshotu
heh… pamirsau pasakyt kad jau yra tas mds failas
bet jau turit tai ok
grazu paziuret i tolius