Arkliai
kaip jums sitie mieli gyvuneliai?daugumai mano draugu jie nera mieli…nesuprantu kodel…noreciau susipazint su siu gyvunu myletojajs ar turetojais(jai galima aisq)ir suzinot dar daugiau negu zinau
Vaikystej pakankamai daug jodinejau.Kazko profesionalaus apie juos negaleciau pasakyt,as visad mokejau juos tik jaust db tai teliko tik malonus hobis.Jei kas domina daugiau-i prv
nuostabiausias gamtos sutverimas, grakstus judesiai, galingi suoliai, rupestis kumeliukais… visa tai nepakartojama!!! charakterio tipai idomu… spalvos, veisliu ivairove, bendravimas su zmogumi, prisirisimas, saugojimas… polekis… jojimas laukuose, atsidavimas, paklusnumas, darbas… mmm…
myliu zirgus
suoliai per kliutis, dailusis jojimas, trikove…
ka nori daugiau suzinot? gali rasyt ir i privata
man taj jie mieli ir patinka…
myliu zirgus(arklius taip pat
)lankiau zirgyna
,tiesiog manau,kad jodinejimas labai gera pramoga
mylimiausieji mano
kaip mano klasiokai sako,as sergu sunkia arklialiges forma
Patinka jie man,ypac rudi
ash tai sav odraugus su jajs jau uzknisau…oi kaip arabu veisles zirgo norechiau…
protingi , svelnus mieli, kartais pavojingi , kaip ir kiekvienas padaras; mylintys ta , kuris myli juos, pasitikintys… ir visada laisvi sirdimi. tai didzioji mano gyvenimo dalis . be ju as kaip paukstis be sparnu…
na tikiuosi kad tu visad busi su jajs…nes man gaila pauksciu be sparnu
dievinu juos
nu ir ash yejnu i ta arklialige uzhsikretusiu zhmoniu grupe
Esu ir myletoja ir turetoja
laaabai laabai myliu ~ siaip noreciau savo tureti…
jega…zjb…o koki turi?ash ir planuoju pirkt…
tu irgi?o lankai gal kazka?ash net nezinojau…ko nepasakiai?
kiss_mee ash turiu tokia kumelaite, su ja sportuoju, dalyvauju varzhybose ir t.t. o koki arkliuka tu planuoji pirkt?
ash tai l.l.l. norechiau pirkt arba trakene arba arabe bet kumele…erzilai manes netraukia…