Arbatpinigiai

Arbatpinigiai

Na kiekvienas is musu megsta pasisedeti bariuke linksmoj,geroj ir draugiskoj kaompanijoj prie kokio nors gerimelioTaurėAlus Man iskilo toks klausimas,ar paliekat arbatpinigius uz aptarnavima?Pagal kokius kriterijus sprendziat paliktTaiparNe?

Dazhniausiai palieku. Priklauso nuo to kaip aptarnauja Taip. O jei jau uzh aptarnawima ima +5 %, tai nebeduodu.

Keistas klausimas. Aišku paliekam.TaipMirkt

Aišku, jei aptarnaujantis personalas “pasistengia” tada IgnoreCha cha

Palieku, kai gerai aptarnauja :slight_smile:

Nuffin :slight_smile:

vidutiniskai 10 procentu jei Cha cha sypsosi
jei Ne nesisypso tai viena lita arba centus nepriklausomai nuo sumos
bet dazniausiai tai sypsosi todel palieku daugiau
o ten kur ilgai reikia laukti kol prieis aptarnauti arba dar ka nors tokio leptels is serijos nepatinka tai eikit kitur tai i tokias vietas is viso kojos nekeliu.

Palieku, jei nepriskaičiavo prie sumos.

Jei arbata neitraukta i saskaita. palieku 10-20%, paprastai ne mazhiau kaip 15%
Kazhkaip nemiela nepalikt, bet buna kartais, kad nepalieku… nemalonu nepalikt. Taxistam paprastai tik iki 10% palieku… Aš nekaltas

Jeigu geras aptarnavimas, visuomet palieku.Labai keistai atrodo zmones,kurie ateina i barus ir, pateikus saskaita,susirenka aliai cento graza.

Palieku ir nesuprantu, kaip kiti to nedaro, nors kartais arbatpinigiu nepalikdamas parodau, kad man nepatinka aptarnavimas! Nes tokiu vietu deja irgi pasitaiko!

O siaip jei dar daug Alus nebuvo tai iki 10% o jei tik kavos geriau tai bent 1 Lt. tikrai palikciau, o jei jau daug Alus tuomet gaunasi ir didesnes sumeles ir platesnes sypsenos Cha cha

Na kad taksistams paliekama arbatpinigių, tai pirmą kartą girdžiu, o dėl palikimo kavinėse, tai mano finansai nedideli - daugiau poros litų nesu palikusi…Ne

As irgi praktiskai visada palieku (apie 10 proc.). Na nebent jau labai prastas aptarnavimas buvo, taciau i tokias lievas skyles nevaikstau, tad ir retai taip atsitinka. O siaip labai nejaukiai jauciuosi, kai iseinu nepalikes…

always palieku, nuo 5 iki 10 proc. tai tiek lietuvoje ir reikia palikineti.
ne per daug ir ne per mazai.
pvz statuose 20 proc.

taigi viskas norma !

shalam Mirkt

As tai butinaij palieku… nors ir beveik nieko neuzsisakau (pvz. tik stikline gerimo)… palieku,nes zinau,kad tai sunkus darbas. Pati visa vasara dirbau padaveja!Tik arbatpinigiu palikdavo 1 is 10-ties… Nustebęs

Palieku, jei maloniai aptarnavo ir nereikejo 40 minuciu laukti salotu. Kiek – priklausomai nuo sumos, bet dazniausiai iki 5 Lt.
Jei geriu tik kavos, palieku iki 1 Lt.
Vat taip Aš nekaltas

vat daba pati dirbu padaveja,palieka zmones labai ivariai,buna ir po 5-10Lt, o kartais ir 0Lt dejaNustebęslabiausiai tai veikia tokie,kurie iseidami mazdaug:Aciu,buvo labai skanu,jus labai maloni ir pan.,o arbatos-nei kapeikos.Vat ir shypsokis kiek tik nori…Šypsena

Nu tokiu atveju padavejoms siulau pasinaudoti sena “VRS Kameros” situacija (gal kas mate):
Padaveja, pries aptarnaudama klientus, nelabai mandagiai pasiteirauja, kiek jai bus palikta arbatpinigiu, nes pasirodo nuo to priklausys aptarnavimo sparta ir kokybe, maisto skonis ir t.t.
Cia tik tarp kitko ideja Taip

idomus variantasŠypsenanors ash asmenishkai tai visada stengiuosi aptarnauti vienodai ir kuo geriau,nors ir laaabai ikyriu klientu pasitaikoŠypsenashypsausi sukandus dantis ir tiekCha cha

Na dirbant aptarnavimo sferoje kaip ir priklauso sypsotis…

niu man tai nesunku daryti,igimta tai pas maneCha chaale kai slykstus klientai visai dienai nuotaika sugadina,tai daros sudetinga ishspaust ta shypsenaNustebęs