Ar žydri yra ligoniai?

Ar žydri yra ligoniai?

Tai kaip ten su žydruoliais - ar jie ligoniai, ar iškrypėliaiCha chaCha chaCha cha???..

Nei jie ligoniai, nei jie iskrypeliai…Zmones ir tiek Aš nekaltas

jie yra nepagydomi…

Ar verta skirti jiems tiek demesio?

nei tokie, nei tokie…Paprasciausiai biski kitokie…nei visi

niekas tawes nesmerkia, nesi tu ligonis, na gal kiek ishkrypes pas tawe stuburas. bet nieko grabas patajsys tuos smulkius nesklandumus.

Labai klysti, o šiaip, tai nėra liga, tai orientacija.

gal tu ir teisus, man neteko to patirti… ne man spresti ar cia tik tavo liga, ar orientacija Cha chaCha chaCha cha

GAL. Bet labai jau nesveika orientacija, su savo visokiais paradais, festivaliais… Primena priesrinkimines politines nesamones: jus tik paziurekit, kokie mes shaunus, nuostabus ir nepakartojami… junkites prie musu ir pasirinksit teisingai… - mazdaug taip. Normalios orientacijos zmones nepuola didziuotis tokiais naturaliais dalykais.

auksiniai zodziai zmogau Gerai

Gerai Kuleriui. Dauguma zydru yra zydri tik todel, kad tai yra kitaip, nei tikisi visuomene. Tai ateina is paauglystes, kai kyla didelis noras maistauti. Neezinotu, kad taip gali buti ir nereike tu

Vis tik manauKietas, kad jie yra ligonia, nes jų protas susisukęsAš nekaltas, jei vietoj moteriško užpakalio juos traukia vyriškas, be to, kaip teisingai kolegė pastebėjo, tai jau greičiau mados reikalas, nei iš tikro noras patapti pedalu. Iš tikro, tas jų afišavimasis yra žiauriai actumiantisPiktasPiktasBlogaiBlogai, nes juk normalūs žmonės nepabrėžia, kad jie normalųs, o iškrypėliai tai demonstruoja vos neApakęs kaip privalumą…

ziuriu merginos toleruoja p.i.d.e.r.u.s, gal todel kad jie bobiski, o ash manau kad jie yra daugiau, negu psihishki lygoniai ir juos reik masishkai zudyti, karoce padaryt ju genocida

Gayline? :slight_smile:

Ne tau spręsti apie mano orientaciją. O tavo tolerancija ir suvokimas apie kai kuriuos gyvenimo dalykus labai puikiai atsispindi šiame poste. Kažkodėl protingų žmonių, turinčių gyvenimišką patirtį, gėjai ir kiti ne visai priimtini dalykai nestebina.
Kaip galiApakęsApakęsApakęs nestebinti tai, kai žmonės propaguojaBlogaiBlogaiBlogaiApakęsApakęsApakęs iškrypėlišką gyvenimo būdąApakęsApakęs:??? Nu, nemanau, kad kiekvienas mąstantis žmogus galėtų praeiti ramiai, kai py.de.rai ramiai demonstruoja savo perversijas viešumoje…

Na manau, kad jie nekalti, kad pas juos daugiau moterisku hormonu nei vyrisku, cia jau tiesiog genuose. Nors kartais buna ir tokie kuriems tiesiog idomu arba del to, kad viska jau patyre ir babkiu per akis -va ir pradeda xernioj zanimatca… Beje, o del moteru tai kazkur esu girdejes, kad kas antra moteris noretu tai patirti, t.y su kita moterimi pasimyleti…Cha cha

vadinti juos ligoniais netikslu. Anyway, jie nekalti del to kokie yraAš nekaltas

Pritariu…

A tai tas, kur pamyli ožkytes ir karvytes irgi tipo labaiGeraiGeraiGerai, nu, suprantamaAš nekaltas, pagal jūsų logiką irgi nekaltas, nes tai jo genuoseCha cha. Tai kaip ten gaunasi su pedalaisCha chaCha chaCha cha???..