Ar ziurite kokia nors muzikine laida per TV?
Tai va noriu suzinoti ar jus ziurit kokia nors muzikine laida per TV?
pala, o kokios yra? as pasiziuriu kartais tango tv. viva sou neziuriu, nes man ji be rysio
taip, kartais savo zemiems zmogishkiems instinktams patenkinti paziuriu pageidavimo koncerta per puka arba kauno regionine tv. ten ne tik, kad muzika siela atgaivina, bet ir vedanciosios sugeba negestikuliuodamos rankomis lyg vandens malunai, vien sypsenomis ziurova visam vakarui prie tv prikaustyti.
taip pat ir viva sou , nes nors ir atrodo, kad tai yra pop’su pop’sas ir shiud’u shiud’as, as pasitikiu LTV ir manau, kad ji vykdo teisinga misija, tad ziuriu.
taip pat ziuriu ir tango tv. net nezinau kodel… gal todel, kad vedantieji yra tokie shmaikshtus?
kagi, pasirodo as visas muzikines programas ziuriu, tik, kad ju mazai… todel esu toks neishpruses muzikoje. o gaila…
Megstu ziuret MTV, karts nuo karto paziuriu Viva Sou
Labai netgi megstu, bet su Lietuvos televizijom tai vargai įmanoma ( nebent jums Pūkas patinka ) Bet Viva šou per LRT pažiūriu
VIVA sou per LRT
per viva seniau rodydavo o gal ir dabar rodo OVERDRIVE va ten tai diela. valanda gyvos muzikos ir ne shiaip popsuchos o tikra rocka!!!
Jooooooooooookiu
Dabar nera nei vienos normalios per TV.
kartais dirsteliu ka gero rodo per tangorama
tai nebent muzikinius kanalus… o pas lietuwius soodas
viva sou, tangorama t.t.
Viva šou, Tangorama ir šiaip belekokios laidos, kai pataikau įsijungt kokį kanalą muzikinį, jei įdiomu- tai pažiūriu
tangorama pasiziuriu, o viva show man ne prie sirdies
rusiski kanalai geriausi
penktadieniais "Viva Šou"
Mieliausiai ziuriu “Viva” ,“Vivia plus” arba MTV,nes per LT kanalus nieko gero nematau…Na,nebent kiti mano draugai ziuri “VIVA show” per LTR ,bet man ta laida nelabai…
Tango Rama, Pukas, pageidavimu koncertas, sveikinimu kancertas ir t.t.
Kai prisimenu paziuriu "Viva show", o siaip ziuriu "Pagauk kampa", ten kartais dainuoja serenadas duru rankenai