Ar zinot kad Logotipa galma atsiusti i bet koki tinkla!

Ar zinot kad Logotipa galma atsiusti i bet koki tinkla!

Kam logai ateina, o kam ne. Kas cia per diskriminacija?Blogai Ir dar: uz priekabiavima ,zinok ,babkes moketi reikia.
Laukiu ziniu ir logoTaurė

PAS MANE NOKIA 3210 ,ATSIUSK MAN KOKI LOGO.
MANO NR.828537485
PRASAU

Noriu logo bukit zmones atsisuskit koki nors tel 298 19591
dekui is anksto

atejo logai bet jie neuzhsideda uzhseivini ir dingsta ar gali dorai paaiskint kajp uzhdeti ta loga
o taj tas uzrasiukas bite… igryses
(tel 9969061 aparatas N-5110)
bet kad smulkei ir aishkei ŠypsenaŠypsenaŠypsenaŠypsenaŠypsenaŠypsena

atsiusk logotipa telefonu:81 11981
Esu dekinga

Atsiusk logotipa i omnitel 828767160

Siandien as jums vakare atsiusi Logotipus jei turite klausimus skambinkite man +3708414415

atsiusk i Bite +3709969061
busiu dekingas

Zakas- as galiu atsiusti logotipa i bet koki tinkla >reikia tureti telefona Nokia. Pas mane yra mano Nokia prijungta prie kompo ir as su specialia programine iranga siunciu logotipus ir melodijas.
Siandien vakare as jums visiems atsiusiu logotipus kam reikes galiu ir melodiju.Ate users

Atsiusk logotipa 828710333
Is anksto dekoju Šypsena

Zmones nesvaikit tele2 is ineto logo neatsiusit.

O jei eina siust tai butinai atsiusk ir man koki viena logotipa. 828428898

Atsiusk logotipa 828431641.
Is anksto dekoju.

As biski nesupratau tu man atsiuntei logo, juos as paziurejau, o kai padariau kad isseivintu, jie dingo ir vel liko tas *****as uzrasas TELE2. Gal zinai kodel taip yra? Siap pabandyk atsiust dar karta 828428898

atsiusk prasau mano tel: 828451249

na jei man atsiusi,tai jau tikrai bus STEBUKLAS,tel.4528533841,tinklas. TELIA DK.DANIJA.ACIU TAU IS ANKSTO.

lion rašė:

na jei man atsiusi,tai jau tikrai bus STEBUKLAS,tel.4528533841,tinklas. TELIA DK.DANIJA.ACIU TAU IS ANKSTO.

O tai gal Danijos Telia nepalaiko zinuciu priemimo. Atvaziuok i Lietuva atsiusim, o po to kai grysi matysi logo ekrane…

Telefonas tikiuosi tinkamas Šypsena)

Sveiki
Ar zinote kad logotipa galma atsiusti i bet koki tinkla.Pas mane Tele2 ir as sau padariau logotipa.Jei kam reikia galiu atsiusti.Jei norit kad as padarytum kokie jus norite.Jei ka galite man paskambinti.Logotipa galiu atsiusti.Tik su Nokiai telefonais

Kokiu tau numeriu skambinti?
valdas rašė:

Sveiki
Ar zinote kad logotipa galma atsiusti i bet koki tinkla.Pas mane Tele2 ir as sau padariau logotipa.Jei kam reikia galiu atsiusti.Jei norit kad as padarytum kokie jus norite.Jei ka galite man paskambinti.Logotipa galiu atsiusti.Tik su Nokiai telefonais

========================