Ar yra programa kuri parodo kas is LAN\'o prisijunge prie kompo?

Ar yra programa kuri parodo kas is LAN’o prisijunge prie kompo?

Ar yra programa kuri parodo kas is LAN’o prisijunge prie kompo? Jei yra tai kur ja rasti? Koks tikslus pavadinimas?

O ar nebandei DOS prompte ar Command Prompte (nzn kokia OS pas tavo kompa)
Irasyti "netstat" (Be kabuciu tik)
Manau, galetu uztekti ir tokios info…

kad ten tik connectionus rodo Šypsena visai nei vieno kompo Šypsena

desini klavisa ant My Computer - Manage’ryje - Shared Folders - Sessions

tik pabandyk nerasti uzmusiu ok ? ir bus tavo veidas toksai Baisu
Cha cha

Apakęs O is kur tu zinai, kad pas ji ne Win98? Nekaltas

butent. nors uzhmushk nerandu Cha cha

Pas mane win98

Win98, berods, neturi tokios galimybes, kazkaip nelabai pamenu. Nebent kazkoki softa idiegtum. Tiesiog bandyk nueiti i http://www.download.com ir ten paieskok.

O Windows 98 System Tools grupėje turi tokį stebuklingą komponentą Net Watcher.Taip

Nu bent pas mane tai tikrai nera, cia ji gal atskirai is win instalo idiegti?

[quote]Tiro rašė:
Nu bent pas mane tai tikrai nera, cia ji gal atskirai is win instalo idiegti?
[/quote]

Add/Remove Programs -> Windows Components -> System Tools -> Net Watcher Taip

Galbūt ne visai tiksliai, nes iš atminties rašau…Mirkt

Nu tas Net Watcher beveik toks kokio ieskojau, bet kad log failo nesukuria tai negerai. Reikia tokios programos su panasiu interfeisu ir kad loga sukurtu.

A, blemba, skleroze Žliumbia

vat tu teisus esi - as nezinojau kad pas ji win98 , bet kiek kartu yra minima : jei jau klausi , tai parasyk prasom ir OS , kitaip prasideda skylėvones , siuo atveju gal vakar siek tiek Pavargęs ir Alus buvau , bet vis tiek esme lieka ta pati - rasykit kokia sistema turite jomajo juk mes nevisaziniai , kiek klausimu matau tai vis tas pats velnias : kaip padaryti kad aijtu , o ka turi net nesako , beabejo galima kokias specifines programulkas ziureti kurios aijna ir ant 9x ir ant nt5 bet kam naudotis tomis specifinemis kai win’ai turi nors funkcionalumas mazesnis , bet naudoti kaip pirmam kartui galima