ar yra linux suse 9.1 lietuvinimo paketas

ar yra linux suse 9.1 lietuvinimo paketas

?

Čia tau ne kokie Langeliai, kad reikėtų kalbų paketų Cha cha Eini į YaST2 ir keitiesi kalba į labiausiai priimtiną.

tam YaST2 man ten raso lietuviskai bet siaip linuxas angliskas…

Linuxas… xe… Kas ten tokio angliško? Pasirinkus lietuvių kalbą nepasikeičia meniu ar consolėje vistiek rašo ‘password incorect’ vietoj ‘slaptažodis neteisingas’? Cha cha Cha cha Cha cha

slaptazodi tai as gerai parasau ten irgi pazymiu lietuviu bet meniu nesikeicia

Nesupratai pokšto Nekaltas1) Kokie meniu? Programų? Jie ir neturi keistis 2) Tu rimtai pasvarstyk ar reikalinga ta lietuvių kalba? Patariu naudotis linuxu angliškai.

o kodel tu man patari…seip tai man yra doutas darbas ir as turiu issiaiskinti…

Kodėl patariu? Todėl, kad pvz dirbi dirbi tu su lietuviška SuSE ir prisireikia kažką padaryti pas draugą, pas kurį yra nelietuviška OS. Ir galvoji ką nors padarysi? Jei pagal icon’ėles atspėsi kas ką reiškia tai galbūt… Tai taip ir sakyk, kad tau duotas darbas, kad tingi paieškot google’je ir t.t. Išdėstyk išsamiau problemą: reikia iš SuSE’s GUI iš angliško reikia paversti lietuvišku ar kaip?

taip butent pas mane yra katik suinstaliuoti linux suse 9.1 ir reikia jous padaryti lietuviskus…?

taip butent pas mane yra katik suinstaliuoti linux suse 9.1 ir reikia jous padaryti lietuviskus…?

export lang=lt_LT startx ir turi būti lietuvių kalba, jeigu suinstaliuota lt_LT lokalė. Pas mane visas GNOME ir daugelis kitų programų šneka lietuviškai. Kelių akimirkų darbas pasikeisti į rusų, lenkų, vokiečių ar kiniečių kalbą Šypsena

mokykis anglu yra 10.1

Yra sulietuvintas ne Linux, o naudojamos grafines aplinkos (DE)-KDE ir Gnome(kuris beje, sulietuvintas daug geriau). Gnome pas mane atrodo taip: members.lycos.co.uk/linkai/linux/gnome_lt.jpgmembers.lycos.co.uk/linkai/linux/gnome_lt1.jpg