ar yra koks limitas privaciu zinuciu kiekiui?

ar yra koks limitas privaciu zinuciu kiekiui?

mano privaciam pashte zinuciu vis daugeja, trinti nemegstu (turbut buciau geras moderatoriusCha cha), todel susimastau, ar yra koks limitas ju skaiciui ar apimciai?

as tai trinu velniop:
pas mane viskas clear Cha cha Cha cha Cha cha

man tai gaila kartais trinti kokia sexy zinute…o tu bijai kompromatoLiežuvis?

heh, o man tokio turinio niekas neraso, zinai, sena tarka Liežuvis

zinom, mes tokias "tarkas"Liežuvis - jos gerai uzsimaskave buna…

Eik jau GingerGėlės Ką čia šneki… Šypsena

as irgi svara palaikau… O tai bus Kaip olo paskui Aš nekaltas

Na aš TauGėlės parašysiu prie progos su pasiūlymais apskusti…Mirkt

kai pas mane pasidaro apie kokius 600 tai pradedu trint…
D

Saugau ne daugiau kaip 10… ir tai kas svarbiausia tik Aš nekaltas Arba kas neatlikta … Aš nekaltas

Limito privačių žinučių kiekiui nėra Mirkt

valiooooooCha cha

Netryniau nuo pat pradzhiu… Cha cha Idomu net pirmasias pasizhiuret… Cha cha Dabar 727 yra (specialiai pazhiurejau)… Ne tiek jau daug per pusantru metu… Aš nekaltas

ApakęsApakęsApakęs

Kaip tu ten ką ir surandi ? ApakęsApakęsApakęs

o pas mane jau 1073…nors apie 200 trumpu ir nereiskmingu istrintaCha cha

Paprastai pasilieku tik neatsakytas zinutes, arba tas, kuriose yra kazkokios info, kuria noriu issisaugoti. Visas kitas trinu is karto. Toki iproti issiugdziau tada, kai del naujos Bangos bugu bet kas galejo skaityti bet kurio zinutes… O kas gali pasakyti kad tokiu bugu ateityje niekada nebus?.. Aš nekaltas

Gal yra norinciu mano virsh 7 shimtu zinuciu perskaityt ir memuarus parashyt? Šypsena

Na Tau tuoj Marciux jas visas ir perskaitys Cha chaCha chaCha cha. Aš tai specialiai kiekvieną dieną iš kitų pseudo nick’ų sau žinučių prirašinėju, prisisiuntinėju, kad dar labiau supainioti žingeidų…Cha cha Paskui dar tiems pseudonick’ams atsakinėju.
Vienžo - gyvenimas verda, kunkuliuojaGerai ir veixmas vyksta. Siuntinėjam… vieni kitiems, vieni kitus. Mirkt Vien vakar keturis pasiunčiau toliau, nei už kordono .

Va jau 7683-is turiu tokias žinutes sau prisiuntęs su tikrom kartu paėmus. Popiet dar 20 išsiųsiu sau ir dar tiek atrašysiu… MirktČia be to tikro srauto.

Užmėtau kartais pėdas taip, kad net ir pats nesusigaudau.Cha cha

Štirlicas šį įprotį turėjo ušsiugdęs dar iki susitikimo su pastoriu Šlaku.