Ar yra kas majęmy?

Ar yra kas majęmy?

Varykit uzduot klausimui stonkui, ir perduokit man linkejimu per televizija Cha chaTuoj transliacija prasidesfacebook.com/knygnesysgyvai/

tai bus drakė?

man kazkada taipo gliukanula po purple drank pjankes- sedu i masina, ir vairas va toks Apsvaigęs Juokiasi

o kaip vairuot blet? Linksmybės

vairuot… o kaip is lifto iseit??? kai durys degtuku dezutes dydzio ir kazkur apacioj Juokiasi Juokiasi Juokiasi

šešėliai negazdino? Juokiasi Ė tai kur tas drakės video ar nebus?

Nuvarykit kas patikrint, gal isjunge celofana tas apsitorcines Cha cha

ko ten tas ■■■■■■■ slaistosi?

Apsitriochlino stonkė Cha cha neisejo pakalbet, kaip zadejo Cha cha

o kodel kas nors turetu noreti eiti kalbeti su idiotais? koks tikslas? idiotas ir yra idiotas kad jis nesupranta koks idiotas jis yra.

Paziurek video pries tai, ten yra atsakymai

savikritiskai yessuzai tu cia apie save pasakoji. mldc. Gerai

Koks cia nevisprotis gaudo kita nevykeli ? Apsvaigęs išvis,kas čia per šO? Juokiasi

Dro atsigavo Gerai Cha cha pagaliau vel kalbi, kaip influenceriu auka Cha cha

bl butu geras show jei abu i ringa. Kaip ten kažkoks vestuviu muzikantas su boksioru ejo.

youtu.be/2X8aY6M1alc?t=639 Juokiasi Juokiasi Juokiasi Juokiasi Juokiasi Juokiasi

Dyzel,cia tipo abu tavi idejiniai vadai? Apsvaigęs pasakyk,kad dar zakarauska dievini? Juokiasi

scontent.fvno5-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/271886772_5143622 095649586_4868112274525316759_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-5&_nc_sid=730e14 &_nc_ohc=FP_jmeQqYC8AX-ehQTs&_nc_ht=scontent.fvno5-1.fna&oh=00_AT-TijW jvnEEVKOGHUeVZOuHpHT-wrrR4WhwdAbb6_zcpg&oe=61ECEC77siaip idomu kur tada ujobiscia su arklio snukiu buvo ar tuo labiau cekisto dukte…

Nedaryk sau gedos, man čekisto dukra pratyvna,bet bl 91m jai buvo kokie 5-6metai, kur ji turejo but pagal tave? Žiūriu tikrai pyktis biški prota aBtemdo Cha cha