Ar yra kas majęmy?
Varykit uzduot klausimui stonkui, ir perduokit man linkejimu per televizija Tuoj transliacija prasidesfacebook.com/knygnesysgyvai/
tai bus drakė?
man kazkada taipo gliukanula po purple drank pjankes- sedu i masina, ir vairas va toks
o kaip vairuot blet?
vairuot… o kaip is lifto iseit??? kai durys degtuku dezutes dydzio ir kazkur apacioj
šešėliai negazdino? Ė tai kur tas drakės video ar nebus?
Nuvarykit kas patikrint, gal isjunge celofana tas apsitorcines
ko ten tas ■■■■■■■ slaistosi?
Apsitriochlino stonkė neisejo pakalbet, kaip zadejo
o kodel kas nors turetu noreti eiti kalbeti su idiotais? koks tikslas? idiotas ir yra idiotas kad jis nesupranta koks idiotas jis yra.
Paziurek video pries tai, ten yra atsakymai
savikritiskai yessuzai tu cia apie save pasakoji. mldc.
Koks cia nevisprotis gaudo kita nevykeli ? išvis,kas čia per šO?
Dro atsigavo
pagaliau vel kalbi, kaip influenceriu auka
bl butu geras show jei abu i ringa. Kaip ten kažkoks vestuviu muzikantas su boksioru ejo.
Dyzel,cia tipo abu tavi idejiniai vadai? pasakyk,kad dar zakarauska dievini?
scontent.fvno5-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/271886772_5143622 095649586_4868112274525316759_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-5&_nc_sid=730e14 &_nc_ohc=FP_jmeQqYC8AX-ehQTs&_nc_ht=scontent.fvno5-1.fna&oh=00_AT-TijW jvnEEVKOGHUeVZOuHpHT-wrrR4WhwdAbb6_zcpg&oe=61ECEC77siaip idomu kur tada ujobiscia su arklio snukiu buvo ar tuo labiau cekisto dukte…
Nedaryk sau gedos, man čekisto dukra pratyvna,bet bl 91m jai buvo kokie 5-6metai, kur ji turejo but pagal tave? Žiūriu tikrai pyktis biški prota aBtemdo