ar yra kas baisesnio uz mokykla

ar yra kas baisesnio uz mokyklaBaisu

Buna ir daug baisiau … Baisu Apakęs
O reanimacijoj kada gulejai ??? Cha cha

patikeke yra… Taip

Daug kam čia taip NekaltasNekaltas

problemos uzpuole Juokiasi

vaje… >:/

Man atrodo tu baisesnis už mokyklą… Šypsena Seip studijuotum tu medicinoje, pamatytum kad tai yra tikrai baisiau… ApakęsApakęs

gyvenimo mokykla… kai baigi mokykla ir turi nuspresti ka daryti toliau - testi mokslus toliau ar dirbti dirbti dirbti. as dziaugiuos, kad galiu lankyti mokykla, kad man nereikia moketi uz moksla ir kad nereikia kol kas galvoti is kur gauti $$ kad pragyvent.

kai atrodo viskas nerealiai sunku, pagalvok - galbut yra dar sunkiau…

Baisiau uz mokykla yra kalejimas . Nu ash nebuves bet manau kad tajp Cha cha (Acakiau i pagrindini klausima Cha cha) O shape shulios nemegsta visi Liežuvis

Univera isbandei? suzinosi kas yra kosmaras Cha cha

Nezinau, kaip galima nekest sulios. Ir man buvo ir yra dienu, kai nekesciau jos, bet istisai, ir dar pabaigus… sakes…

labai malonu buvo perskaityt tavo nuomone apie mokykla… labai pakelej nuotaika… kai kuriems vis del to dar reikia ir eit i tokia…

Su uniforma ar ne vistiek visi nepatenkinti, as tai i mokykla ateinu tik kad susitikti su draugais ir pabludyti per pertraukas, daugiau man nieko idomaus ten nera Šypsena Tik negalvokit, kad as esu labai bloga mokine, ne as esu 7 pagal pazanguma klaseje(o klaseje 32 mokiniai), siaip svarbiausia per pamokas sedeti ir klausytis ir tada viska mokesi! Šypsena

Mokykla visai nebaisiLaimingas
Blyn, nusisnekuPavargęs
Dar bus grazu, jei apsizliumbsiu per peskutini skambutiNekaltasŽliumbia

Mokykla nera baisu…kaip sakykime stomotologo kede…Cha cha

viskas nuopoziurio priklauso…na jei ten jau tox pragaras tai reik sugalvot kaip sau nuotaika prassiskaidrintJuokiasitaigi siek tiek fantazy ir visx narmaliaiCha cha!!!

NekaltasApakęsMirkt

naLiežuvis o ash mokykla myliuApkabinimas ten puse mano gywenimoMirkt draugaj, pertraukos, wisokios nesamones ir pokshtaj kuriu prikrechiam… o dar tepimas ish pamokuCha cha ir kaj pabeges dirike susitinkiCha chaMirkt ech… man taj patinka… ne mokytis patinka, o mokyklaMirkt yra du skirtingi dalykaj watMirkt o wat uzh ka nera nieko bajsesnio, taj uzh pamokas…Cha cha arba uzh pawaduotoja kuri koshmaruose sapnuojasi su ta sawo shypsena, zhibanchiom akim ir per dantis besiwerzhianchiu krajuVeeehrrr… bajsuBaisu watMirkt

O mokykla taj liabaj fajnas ir pujkus dalykasMirktApkabinimasLaimingas

kaip paziuri tai ne taip ten ir blogai

o man tai labai patinka stomotologijos kab. juk ten paskauda ir praeina, sveikas iseini, o is mokyklos tai dvasikai suluosintas gali griztiLaimingas