Ar yra daytraderiu?
vyrai baikit zaisti su akcijomis ir uzsiimkite forex’u.
Jo etrade lupa $20 uz operacija, jei esi aktyvus traderis tai $10. Paprasciausiai daug vargau kol accounta atsidariau, tai dabar gaila uzdaryti ir atidarineti pas kitus.
Bet pvz 200$ nuo 50K uzdirbti zymiai lengviau nei nuo 4K, kaip beje ir pralosti Beje kaip jumi sekasi prekiauti, as tai pats savo pozicijas jau senokai uzdares nes prireike grynu pinigu. Aisku kursas po uzdarymo praejus dviem savaitem pakilo nuo 8,90$ iki 11,50$
Merfio desnis
Jei ne paslaptis su kokiom sumom dirbat, pas many buvo 2K, ar zaidziat su viena pozicija, ar ishskaidot savo rizika? Gal zinot koki nebrangu brokeri kur galima gauti grafikus realiu laiku uz nedidele kaina, o gal net nemokamai? As tai turiu saskaita Dateke, bet ten grafiku neduoda, tik toki Streamer uz 9,99$ per men, bet ten tik kursai
Na 50,000 tai tikrai nereikia, laisvai galima ir su 4000. Akciju kursai gi svyruoja procentais ir uzdirbama procentais, tai pvz uzdirbti 2% nuo 4000 yra taip pat sunku(arba lengva) kaip nuo 50,000.
O tai bovo tas anksciau http://www.marketplayer.com . Pabandyt tipo galima buvo kaip demo. Ar yra dabar kas nors panasaus? Kur koki demo galima su akcijom pabandyti? Ne forex…
Mindaugasa rašė:
- Jei investuojama suma iki 10000 Lt - geriau investuoti Lietuvoje. Turint suma, mazesne uz 10000 Lt ir investuoti in USA gali tik tas kuriam svarbu kiekviena diena stebeti pokycius "savo" akcijos ir tureti dideli likviduma.
- Kaip ten su mokesciais. Net VMI nezino ar reikia apmokestinti prieaugi. Ims ir sugalvos, kad reikia nuo 2001 m. moketi mokescius uz prieaugi - dzin kad pinigeliai seniai pravalgyti.
Mano nuomone investuojant statuose reikia tureti apie 20 000 Lt, buti pazaidus Lietuvoje nors pora metu ir truputis laiko.
================================
Kiek suprantu Lietuvoj didele problema su likvidumu ir apskritai musu NVPB netinka daytraidinimui. Sioj sriti dar esu gana zalias, taciau situs dalykus teigia ekspertai, pvz. R. Valanciauskas.
Antra, jei ir apmokestins pajamas, tai nemanau, kad atbuline data, kas pravalgyta, tas pravalgyta.
saulius rašė:
verta aisku
as tai noreciau visai
tik kad cia biski atrodo sitas forumas mires…
Na mes galime ji atgaivinti . Siaip as zadu greitai pradeti tuo uzsiimti, kol kas renku informacija ir zonduoju padeti. Jei noretum pabendrauti, tai drasiai rasyk man i privata, dar geriau e-mail.
- Jei investuojama suma iki 10000 Lt - geriau investuoti Lietuvoje. Turint suma, mazesne uz 10000 Lt ir investuoti in USA gali tik tas kuriam svarbu kiekviena diena stebeti pokycius "savo" akcijos ir tureti dideli likviduma.
- Kaip ten su mokesciais. Net VMI nezino ar reikia apmokestinti prieaugi. Ims ir sugalvos, kad reikia nuo 2001 m. moketi mokescius uz prieaugi - dzin kad pinigeliai seniai pravalgyti.
Mano nuomone investuojant statuose reikia tureti apie 20 000 Lt, buti pazaidus Lietuvoje nors pora metu ir truputis laiko.
Nejaugi forumas miręs?
Ko nerašot???
O ka rasyti ? Viskas ir taip aisku…
Niu ka as galiu pasakyti, nesu expertas, bet NVPB intraday treidinimui siuo metu absoliuciai netinka nes likvidumo nera, apyvartos juokingos , nera tokiu dalyku kaip short sell ar margin account. Daytrading - tai losimas is dienos pokyciu, o kokie ten pokyciai NVPB, na gal kokio telekomo kursas 3 val begyje koki karta pakinta
, apie grafikus realiu laiku ir kalbos but negali, nes paprasciausiai nebus ka brezti, nesant pokyciams. Be grafiku mano manymu losti is dienos pokyciu tai tas pats kas loterija + neaisku kada islosi ar pralosi
Siuo metu JAV taisykles yra sugrieztintos, atliekant daugiau kaip 3 operacijas per savaite reikia tureti minimum 25K.
Na 25K dar ne whiskas ka reik tureti, daytradingas yra aukstas pilotazas kaip ir FOREX, kur nuostoliai gali buti itin dideli, todel be teorijos ir patirties ten nera ko lysti su $$$
Pradzioje rekomenduoju atsideti koki 1000-2000$ ir meginti investuoti, ne treidinti, nors siuo metu aisq nera ko skubet nes kol kas rinka prognozuoti sunku
siulau pakentet ir polaukt dideles bangos…
Day-Traidinimas, tai aukščiausias pilotažas. Pats daytraidinau prieš 3 metus ir įsitikinau.
Esu nemažai bendravęs su JAV daytraideriais, jie kaip brokerį rekomendavo AIQ. Ir ne mažiau nei 30-40K $ accounte.
Manau sėkmingu daytraideriu galima tapti po minimum 3-5 metų patirties EOD (end of day) traidingo.
Iš simuliatorų leidžiančių gana tikroviškai pajusti daytraidingą rekomenduočiau http://www.day-trading.ru/
Ten taip pat rasite ir kitos būtinos info. Apie daytaidingą daugiau lietuviškų resursų nėra,
sėkmės prekyboje