ar yra dar tokiu tel?

ar yra dar tokiu tel?

Genda mano nokia n80. Reiktų kito. Bet reikia, kad būtų su žmoniška, normalia klaviatūra, t.y. su knopkėm Cha cha operacinė sistema kokia nors. Labiausiai win patiko. Kamera bent 3 megapixelių, wifi. Ir kad būtų normalios formos, t.y. nei atslenkamas, nei atverčiamas ar dar koks. Yra dar tokių?

o kuom tau win patiko? turiu htc touch diamond2 su win 6.5. noris jį man mesti per tvorą, labai džiaugiuosi pakeitęs į galaxy ace. jei reikia informuok.

Reikia knopkių bet pvz geras. Gerai

cia ne Auto Moto V3 kartais? Guli senas kazkur stalciui "Gold " edition… knopkes fainos,bet meniu tai Baisus

nokia e52, se elm. bet niekas neturi win.

o kuo win tokie tragiski, kad nepatiktu ?

sitas V3 mano visu laiku megiamiausias turetas telefonas (savo laiku) Po to moto V8 jua nepirkau, nes kazkoks didesnis, kaip lopeta kokia… Nostalgiskai visada prisimenu savo v3 Žliumbia

JO, sitas v3 tai Apkabinimas robiui pardaviau papigiai Cha cha

tai v3 maza lopetele Cha cha

Turejau sita irgi. Labai geras telefonas, droziau kol moraliskai atsibodo. Buvo ir skendes ir i siena paleistas, ir vis tiek niekaip neuzsilenke. Šypsena

yessuz, įtariu, kad dabar tavo V3 pas mane Cha cha.

Kazkas paradavinejo se aspen. Ir klava, ir nauji win plius touchscreen. Man asmeniskai kol kas nei vienas gamintojas neisleido patogesnio uz WM. Naudoju telefona ne vien kalendoriui ir paskambint.

’ - visai gali buti Cha chabet man tai superinis telionas buvo Gerai

touchscreen daugiau nebenoriu. su qwerty taip pat nenoriu, nes užteko BB pamaigyt ir nepatiko…