Ar yra cia peregonsciku?

Ar yra cia peregonsciku?

Kelintas menuo nerandu a/m. Gal kas turit ar norit savo parduot? Arba duot telefonus tu zmoniu, kurie siuo metu turi ka nors parsivare… Domina Audi 100 ileistaranke arba Mazda 626, nuo 1988, 4 duru, shecbekas, ne baltos spalvos. Jei kas zinot kokiu variantu, idekit tu zmoniu telefonus. Taip

Patarimas: vaziuok i turgu!

Taqi kad turguj bezobraznos kainos. As esu klaipedoje, reiks matyta marijampolen mint. Kaune buvau pagal skelbimus- nu tai pasityciojimas koks tai. Skambinu vienam, kitam- sako pas mane 0000000 , idealaus stovio, nu karoce- puiki. Atvarau i Kauna, susitinkam- atvare 5 bicai audines, mazdas- tai sakyciau kaip po serialo "Kobra 11". Klausiu- kur tie 000000? Sako- cia biski nedaug reikia paspakliuot, padazyt, sia tarpines pakeist, isminama guoli pakeist ir t.t.t.t.t. Skambinant sake, kad ideali- jokio tepalo prasisunkimo, kebulo defektu. Nu gi gaidziai. Todel ir ieskau kazko normalesnio. Kiti galvoja- atvaziuos, tada pradesiu burti----- ir nupirks. Nugi asilai.

Tai va,

Zinau pora trejeta zmoniu,kurie uzsiima tuo reikalu!
Kelintu metu tau reikia?
Kietas

Kur tu matei 15-16 metu senumo auto nuliova? Taip nebuna. Jei variklis bus nedamustas, tai atrodys nekaip. As 2 metus Vokietijoj gyvenu ir masinos ne tik sau, bet ir Tevui ir draugui ieskojau ir tai iki 10 m senumo. Patikek, tos sulaukusios 10 metu kur blizga, buna perdazytos ir velnias zino, kas po spakliaus ir dazu sluoksniu slepiasi.

Drystu gincytis!Kad buna mustos tai sutinku,ir tai dar ne visos,o del perdazymo ir spakliu,tai dabar labiau paplites budas skardas pakeisti!O ir perdazo dabar labai liuks,kaip is salono butum pirkes!Kietas

Jo jo. Ypac kokybiskai Vokietijoj kokie turkai perdazo - po poros menesiu spaklius sutrukineja, ar atsoka, pradeda rudys listi. Lietuvoj irgi pardavimui kai daro, tai defektas po kiek laiko pradeda ryske.

Apievarikli ir visokiu motordoktoru pylima as jau nekalbu.

turkai yra turkai lietuviai kas kita yra auxarankiu kurie ne taip kaip ish salono bet padaro tikrai liux…NekaltasKietas

Nu as tai nezinau kaip ten toje Vokietijoje turkai bizni suka,bet jau Lietuvoje tikrai zinau kur gerai paruosimo darbus daro ir labai gerai nudazo!Pats pas juos jau kelinta masina pasidariau,nei rudies nei spakliaus po 5 metu vazinejimo nesimato!Kietas

Tai del to, kad tu pats varei ir sau masina darei. O kai daro pardavimui, tai daro tik tam sykiui, kad nesimatytu , kad dauzta - taupo ant visko. O paskui, kaip tik gali akis muilina. Prisiklausai tokiu dalyku, kad nezinai ar juoktis is pasaku ar ne.

Tai as ir siulau Privat sekliui pirkti nuo tralo ar uzsisakyti!Yra pazystami kur tikrai geras tackas parvaro!
O man suskaiciavus kiek butu sveika kainavusi tai butu buve mano kisenei brangoka,todel pirkau dauzta ir variau pas meistrelius!O kaip jau daro turginius varijantus tai as zinau!

nu nezinau is kur cia pas tave tokios zinios pazystu zmones kurie varo masinas ir mes kaip pirkom su pardaveju malames visadiena toks nieko lyg pasitaike(aisku jie visi nieko kai parduot masina reikia)tai pasisnekejom normaliai kai pirkom masina pasake iskarto kas buvo su ja kas perdazinejo masina buvom pas ji dave garantija kad nieko nebus su dazais jeigu kas atsitiks perdazys per nauja nes ir pats pardavejas pasake as gi jam pinigis mokejau tai reiskias turi but gerai padaryta,o dle to kad tu sakai spakliuoja levai dazo as tau galiu pasakyt kaip tas pardavejas pasake"neapsimoka nieko spakliout nei tiesint dabar svalkes pilnos detaliu perki nauja sparna ar duris perdazai ir viskas ir laiko sutaupoma ir pinigu,nes tokiu budu masina galima sutvarkyt per 3-4 dienas ir ji jau gali stovet turguje o su savo spalkiavimais maliavojimais kiek pinigu isleisi ir dar pusantros savaites sugaisi,ir sako negali daryt levai nes ruskiai gi irgi nedurni sudo neperka jie gi vienas kitus jau gerai pazysta tai sako suda ikisi kita karta is taves jau nebepirks o jei taip kelis kartus tai galesi sau sedet masinom apsikroves,taigi nenuvertinkit taip visu is eiles, niekas nesako buna bando ikist ir suda bet tai jau paciam reikia ziuret.

jo sveikos masinos brangios, bet vieno nesuprantu tai yra muitu sistemos,jeigu varai nedauzta masina tai muitas yra didesnis,jeigu dauzta tada mazesnis tai cia tipo jeigu dauztos masinos verte mazesne negu nedauztos tai ir muitas iseina mazesni.

Vat sitame reikale as nezinau nieko!
NeNeNe

Stulpas rasei,jog dalis nebetiesina o keicia!Taip as ir padariau,paskaiciavus pigiau gavosi!Sparnus ir kapota tik nupute ir vsio!Kietas

tai ka as sakau ir ka man masinu pardavejai sake kad neapsimoka tiesint spakliuot, o cia ostapas rekauja kad visi masinu varinetojai fignia daroKietas

Zinau kas turi Audi 100,tik reikia paklausti ar nepardave dar.