Ar yra CD-R Soft’as leidziantis rasyti 1x;2;?
Gal kam teke yra susidurti? Reikalingas butu software’as, kuriame butu ne defaultiniai 4x,8x,10x,16x,24x,32x… O 1;2 ir t.t. Na trumpai tariant didesnes pasirinkimo greiciu aibes
Gal cia hardwarine problema, t.y. pats irasymo irenginys nepalaiko tokiu greiciu?
O Tu pasiziurek ar pas tave paty palaiko Cia grynai kazkur buvau rades programa kur buvo ivairiausia greiciu skale, bet nebeatkapstau
As ir taip zinau, kad mano TEAC nuo 4X.
Stomp RecordNow Max 4.50E 1x,2x,4x,6x,8x,10x,16x,20x,24x,32x (Daugiau mano Pioneer RW108R nebetempia) Va, beje, yra vienas minusas programoje, jei susiinstaliavus rodys Jums greicius tik MIN/MED/MAX, tuomet Jusu irenginys yra dar nepalaikomas, tam yra sprendimas toks: Isitikinate, jog Stomp’as isjungtas, tuomet istrinat px*.dll failus ish /windows/system32 direktorijos. Parsisiunciate dvd-recordable.org/wwwimgs/media/flash/DOWNLOADS/PX507_DLL. zip ir dll failiukus visus imetate i C:\Program Files\Stomp\RecordNow Max\ (turint omeny jei instaliavote i default’ine direktorija). Perkrovus kompiuteri pameginkite pasileisti Stomp’a, turetu buti viskas tvarkoje ir jau turetu rodyti greiciu skale, tai tiek, sekmes!