Ar yra busimu kaimynu Polocko/Krivių g. naujai statomame name?

Ar yra busimu kaimynu Polocko/Krivių g. naujai statomame name?

Noreciau susipazinti su busimais kaimynais. Labas

Čia tas namas, kuris jau turėjo būti priduotas sausio 31d.? Tada yra Cha cha

Pagal mano sutartį, aš ten gyventi turėjau jau nuo sausio 1 d. Tačiau matau, kad be vasaros nieko nebus. Tempia laiką nerealiai. Ar jums jie jau daro kokią apdailą. Gal iš REMADOS delspinigių paprašyti. kansas

Nžn kokią sutartį pasirašei, bet mano sutartyje jokių delspinigių iš Remados pusės nenumatyta (o gaila). Todėl faktiškai aš nieko tikėtis negaliu, nebent vienašališkai nutraukti sutartį, kas būtų crazy. Taigi apsišarvuoju geležine kantrybe ir laukiu vasaros AngelasTik man įdomų kaip ten visos drėgme persisunkusios sienos išsidžiovins.

Aš irgi niekaip nesuprantu kodėl jie stogo nedengia. Negali normaliai vieno galo pabaigti ir kitus statyti. Ką REMADA dabar Jums sako. Kada žada baigti. Gal turite kitų busimų kaimynų koordinates? Gal jau reikai burtis, ruošiantis ginčams su REMADA.

Taip žmogau nerimaujant ir sau opą gali įsivaryti :] Senai aš su jais šnekėjau, tada jie čiulbėjo, kad stogą veža iš Vokietijos berods. Kalbėjau su darbų vykdytoju, sakė iki vasaros tikėtis pabaigimo neverta. Kaimynų nepažįstu - baliuje nebuvau Cha cha Koks tavo buto kodas? Mano 1N2. Šiandien pasiskambinėsiu Irutei arba Jolantai, pakalbėsim…

kalbekit tiesiogiai su direktorium,jei ka galiu kontaktus mestelt

Manau visi, kas pirko ten butus turi ir Adamonio kontaktus. Malonus vyriškis.

Tikrai manęs nenuraminai. Mano numeris 2L1. Ir jei tau sakė, kad iki vasaros nebaigs, tai ką jie ten veikia. Man visi pradelsimai kainuoja.

kad nieko ciuvas tai neneigiu

Suprantama, jei paskolą paėmęs. Mane nervina vienas dalykas, kad mes turėjom mokėti delspinigius, kad “ne laiku” pervedėm $, o jiem už vėlavimą nėra nustatyta jokių sankcijų. Na bet čia patys pramazinom pasirašant sutartį.

Na tokioj vietoj perkant buta pinigeliu jau neturetu but baisus stygius, tik man keista kaip tokie zhmones nepaskaito sutarchiu tada? Juk kau ir su juristu negeda butu tartis del tokio dalyko Nekaltaskai zhmoguchiai perka pashiluose ar bukchiuose pirmam aukshte 2k butuka uzh maximalia paskola, tai ne dyvas, kad paskui tenka but apmulkintiems, bet nemaniau, kad “prestizhiniuose” rajonuose-namuose perkanchius irgi tokiose paprastose vietose mulkina… Keista, kad shiuo metu apskritai kazhkas sutinka tiek laiko laukti be kompensaciju… Sekmes jums Labas

sutinka su tokiom sutartim ir sutiks,nes pikreju yra daug daugiau ir bent jau pardavejai kol kas diktuoja salygas

Del palukanu paziurekit CK 6.210 straipsni ( ir dar 6.256-6.262 ir t.t.) - visai nesvarbu, ar sutartyje buvo irasyti delspinigiai, ar ne, pagal CK jums priklauso kaip minimum 5 procentu dydzio metines palukanos (lyg ir iseina 0,01 proc. uz diena??). Ypac jei jau sumokejote kazkokia imoka. Kapeikos aisku, bet jei sumos dideles ir laikas ilgas - pasiskaiciuokit, gal ir apsimoka reikalauti. O jei statybu bendrove tuo labiau irase jums delspinigius, o sau - nieko - cia dar pazeistas ir saliu lygiateisiskumo ir visi kiti saziningumo principai. Cia siaip, informacijai KietasIr nu …lia kiek galima, reikia gi pagaliau nutraukti sita nuolatiniu isipareigojimu nepaisymu praktika Veee

Šiaip nesiruošiu tų delspinigių reikalauti jei jie normaliai informuotu ka šiuo metu daro ir kada baigs. Tada planuotum ir savo kaštus. Ką REMADA daro pas Jus. Pas mane tai šildyma vos ne mėnesį jungia. Ir iš vis su tokiais tempais norisi pačiam eiti ir įrenginėti. Įsitikinęs, kad greičiau gautusi.

Kai prieš 3 savaites buvau būste buvo padarytos pertvaros, kai kur išvedžioti laidai, sustatyti radiatoriai (vienas dengė pusę rozečių eilės). O tai poniai/panelei dėl “mulkinimo” acakysiu vėliau.

Dėkui už info. Pastaruoju metu pamėgau bylinėtis - bus puikios praktikos pratęsimas Mirkt

Iš manęs tik pinigus po truputi renka tipo už apdailos darbus, o kada juos pradės neaišku. Šiaip nenorėčiau, kad juos ir pradėtų kai nuo viršaus vanduo bėga. Reiks ryt nuvaryti apžiūrėti ar ką naujo padarė.

Tiesa, vietoje geriausia apžiūrėti, be to darbų vykdytojas šneka apie realią situaciją. Skambinau į Remadą: bent jau virš manęs stogas galutinai bus uždengtas “greitu laiku” (nedengta anksčiau dėl nepalankaus šalto oro). Taip pat paprašė ruoštis pateikti plytelių, santechnikos ir durų sąrašus. Reikia suprasti, jau ruošiamasi apdailos darbams. Žodžiu, visiškai nieko konkretaus. Galbūt rytoj teks ir man pašokti.