ar yr cia dar kokiu moksos patriotu

ar yr cia dar kokiu moksos patriotu???

prie kokiu save priskirtum: SPROGDINT AR MYLET TA MOKYKLELE? Sudužusi širdis

kai girdesi paskutini skambuti, suprasi - sprogdinti ar myleti ja reikia.

Pz… kas per klausymas ? Cia ir durnam aisq kad shituos velnio namus reikia visus ishnaikinti, ishprogdinti, visus mokytujus kaip zydus ishshaudyt ir rami galva bus. *bliamba* SCHOOL Nekaltas

Butent siuo momentu ti susprogdint…Bet siaip ti as ja myliu…Ir zinau kad po poros metu man jos truks…

KAIP DAR GALIMA MYLETI??? Baisu Veee Baisu Veee Baisu FEEEE… wemti wercia MOKYKLA!!! Veee Nežinau Nežinau Nežinau

sprogdint forsus… Nekaltas Taip Kanda

mylet !!!tokius kaip tu nuo stogo numest

o tai nx ja sprogdint? man paskutiniai metai… pabaigsiu ir bus rami galva. o kiti tegul jau kankinasi toliau. o vis tiek kad ir susprogdinsi… i kita perkels. visu vis tiek neissprogdinsi.

Nekenčiu mokyklos. Veee Mielu noru ją susprogdinčiau. Taip Veee

uzauk bliamba

mylet…

Mylėt Nekaltas

gal kaj kuriems ir mylet…gal turit geru draugu klasioku, ten dirbantys zhmones normalus… ash savo shule mielai susprogdinchiau Pavargęs

trys patys patys fainiausi zhodzhiai:Mokykla, Sprogo, Nebera Juokiasi

uij kaip noreciau kad mokykla sprogtuuuu… Myliu Myliu butu jega!:d zn kad as negera bet ka jau padarysi… Cha chataciau man mano mokykla patinka ji yra cool… Cha cha wat… Cha cha

taves klause apie mokykla, durnike. prie ko cia tie forsai ;]

Taip o gal ir da anksciau…

nieko pries neturiu savo mokykla Šypsenadar per vasara ir pasiilgt suspejau Cha chanorit tikekit norit ne Cha cha

nebutu mokyklos,nemoketume nei skaityt,nei rasyt nei galvoti normalia linkme.mokykla yra gerai,tik reikia surasti tokia mokyklje kurioje jautiesi gerai ir esi siltai priimamas Taip Šypsena