ar viska padariau?

ar viska padariau?

siandien merginos gimtadienis ir nusprendziau pasikviest pas save ir padovanot romantiska vakariene.o gal reik ir dovanos?bet pinigu nelabai yra?net nezinau

jei ji tai zino ir yra protinga…manau supras… na bet anyway-dovanele yra tai, kas jai primins koks tu geras ir demesingas, vakariene suvalgys ir viskas Nekaltas
manau kazko mazo simbolisko tikrai reiktu Nekaltas

Viskas OK tik nupirk koki niekuti svarbu kad butu nuo sirdies ir viskas bus cikiTaip

Aš manau, kad dovana nebūtinai turi būt kažkas ką galima pačiupinėt, manau tai gali būt ir vakarienė ar koks kitas malonus siurprizas.
Taip ir pasakyk, va, tavo dovana Mirkt
O šiaip koks menkutis niekniekis irgi nepamaišytų, kaip prisiminimas apie būtent šią dieną. Vo.

tik ziurek kad isimintina butu.

bet as nebespesiu visur sulakstyt.jau kaip ir reiktu pradet ruost valgi .nezinau nezinau :confused:

sueis Šypsena

Kazkokio niekucio tikrai reiketuTaip

Pritariu RamanauskuiTaip

kajp mano drauge pasake:
nors menknieki uz 2litus…wisgi butu jo dowana…Apkabinimas

o man rodos raudona roze, tikrai puikiai tiktu salia vakarienes… ir nebereikia daugiau jokiu dovanu…TaipFlirtas

uzhtex ir tiekGerai man asmenishkaj chia bootoo gerewsia dowanaGerai swarbu jaj demesee parodeet ir shwelnoomaTaip

as manau teko girdeti poskai “dovanotam arkliui i dantis neziurima”. jeigu mergina protinga manau bus patenkinta ir vakariene. juk svarbiausia, kad divana nuosirdi Drovus

svarbiausia buk romantiskasMyliu…na ir bent gelyte tai butinai nupirk…

svarbu nepamirsti…Cha cha

kandonu kibira prideti!
Taip