Ar vertinate kad vaikinui jus pirma?

Ar vertinate kad vaikinui jus pirma?

Sorry, jei tema tokia buvo, bet jau 3 val paieskoj ieskojau ir akys beveik isvarvejo PavargęsTaiva, noriu paklausti ar merginos vertina tai, jog jus vaikinui esate pirmoji (lovoje) ??? Tai jusu sirdutei malonu, ar tai vaikino trukumas? Beje, kaip visa tai, jeigu tai butu kartu ir jusu pirmas kartas. Aisq kalbama apie RIMTA draugyste, kai abu partneriai yra beproto susizaveje vienas kitu, o ne apie atsitiktini seksa siekiant patapti vyru… Siaip kazkodel diskusijose tik apie merginu pirma karta kalbama.

bite.lt/plius/bendravimas/klubai/sh.find?pattern=pirmas+kar tas&filter=&sbm.x=0&sbm.y=0 paskaityk sužinosi tokių temų 2368

dieve, exai, apsiramink, ne indu dievas esi, ir nematau kuo cia didziuotis. kad tiek zinuciu parasei? jei jos visos taip apie nieka…

turbūt pati nesupratai ką čia norėjei pasakyt…

nepyk, exai* ant jos… zmones siandien bangoj pikti, nervingi ir pasimete… zinai, tie techniniai nesklandumai… Nekaltas Cha cha

Anita exas* nedievas,jis pusdevis - nes as dievas Cha chapas mane zinuciu skaicius didesnis (jei tai tau ant tiek svarbu,nors siaip nepagal zinuciu skaiciu reikia spresti apie bangieti Mirkt) o del exo* pateikto linko Geraikam isradineti dvirati? Nekaltas

argi aš galėčiau pykt Drovus

Turbut labai faina, kai abu nekalti ir visko mokosi kartu Girtas

as tai vertinu tai, beja koks gi cia trukumas gi galima kartu pasimokinti Liežuvis

tikrai ne minusas! manau viska tikrai maloniau pazinti dviese

akivaizdu, kad tu tikrai nesupratai Juokiasi

Khem khem… As tei manau kad cia yra trukumas Šypsena gi vaikians be patirties… brr… nezino ka daryt ir pan… nebent super apsiskaites yra Cha cha

P.S. nebukit mazi vaikai… del tokiu sh pyktis… Juokiasi Juokiasi

Nu gi ne toks negabus esu… Bet kad visose tose temose, kalbama apie panu pirma karta ar bent apie kas vaikinams buvo sunkiausiai pirma kart, o tokios temos bent kol akys neisvarvejo neradau.

Cia kam buvo skirta ?

Man irgi labai fainai… Tik gaila, kad tas taip brangintas pirmas kartas liko “0” vietoj… Jeigu gyvenimely pradeciau is naujo, nzn ar taip branginciau ji…

jeigu ji myliu ir jei ir jam ir man pirmas kartas tai taip vertinu