Ar verta tureti vaikina?

Ar verta tureti vaikina?

Ar verta draugauti su vaikinu jei jis tave kontruoliuoja ??? Aiskina kiekviena tavo zingsni ir pan.Piktas kaip manote ar vaikinas vertas tokios aukos kad nematytum savo draugu ir su jais negaletum susitikti???

newertasNe

toki siuschiau kuo toliauKanda

po galais, o kokių dar tau reikia draugų jei jau turi mylimą…

Tokios aukos tikrai nevertas

Veee nia, neverta draugaut - nei draugu, nei pramogu - vien tiks jis jis jis jis jis… pasaulyje yra ir kitu zmoniu ne vien tik jis jis jis jis jis…

Neverta… Ne

nea Ne O tu pagalvok, kas bus kai issiskyrsit? Neliks nei jo nei draugu. Nes per tiek laiko jie gali ir pamirsti tave, abra tiesiog nezmoniskai nutolt.

visiskai sutinku! reikia galvoti i ateiti…

Jis tikras egoistas.Nemanau,kad jis atsisako draugu ir pramogu.

Vat uz tai bet bijau ir ji prarast ir visu draugu netekt bet taip taikstytis irgi negerai mano nuomone
Šypsena

o tu nebijok - bus tu vaikinu ir netgi daug daug geresniu uz sita Taip tikrai!!!

Ne neverta geriau mergina…Taip

Aisq kad bus Taip bet mane nervina tas beprotishkas suvarzymas pats eina dalyvauja tikrai nieko neatsisako o ash kaip kvaile namie sedeti turiu Ne ir mane tai varo ish protoKanda

ujjj, jau jauciu maistavimo uzuomazgas Nekaltas
tokio urodo niekam nepavydeciau Ne
permesk ji kuo greiciau

jokiu budu…

Šypsena

kikas, valink is cia flooderis, taisykliu gal nzn? nezinai ka komentuot, tai nx nekisk cia jokiu veideliuPiktasKanda

kai pats baigsi keiktis baigsiu floodint…

Šypsena kartais norisi isheiti ir nebuti su juo isheiti pas draugus o galu gale gal ir padaryti tai ko negalima daryti bet,… vis neishdrystuDrovus