Ar verta tikėti Kristumi
Nuo kada "Tikejimo zodis" - ne sekta? Geriau pasakyk, is kur teksta nukopinai.
Cia kiekvieno reikalas, bet koks tikslas tiketi tuo kurio nera Ir aplamai amzinu religiju nebuna, visos anksciau ar veliau isnyksta. Zmones patys susigalvoja kas jiem labiau priimtina.
jo"nu ir kas" tu teisus dėl termino. Gal sakysime domėjausi daugelio religinių krypčiu. Tačiau tikėjimas nėra vienas. Tu gal norėjai pasakyti Dievas vienas-tačiau netikėjimas.
[/quote]
Dievui nereikia tikejimo, tikejimo reikia zmonems, o cia jau jiems rinktis, kuo tiketi, kad gyvenimas mielesnis atrodytu
Kiekvienam žmogui duota užtektinai jėgų įvykdyti tai, kuo jis yra įsitikinęs - taigi, rinkites atsargiai
Aš irgi sektų nemiegsu. Neesu fanatikas kaip čia kažkas sakė Man nebaisus jokie fanatikai
Turiu savo tvirta nuomone ir jokia sekta nėra pajėgi išplauti mano smegenų. Juk tvirti žmonės ir konclageryje nepražuvo.
Jokios apeigos man neidomu. Man patinka stebėti jusų apmąstymus.
Albas rašė:
pokalbiai prie arbatos
Aš išbandęs daug tikėjimų kuris. Kaip jus manote kuris geriausias?
Joks…
propogandax20 rašė:
geriausia tiket savim
Bet kartais vien to nepakanka
Albas, tavo temas paziurejus tai susidaro ispudis, kad tavo smegenine nustojo vystitis, kai tau stuktelejo 15.
geriausia tiket savim
Albas rašė:
pokalbiai prie arbatos
Aš išbandęs daug tikėjimų kuris. Kaip jus manote kuris geriausias?
Bet kaip matau, tu plotnas sektantas
MYRO`nas rašė:
Svarbiausiai yra tiketi savimi! Dievai ir t.t. paistalai ir viskas. Karai vyksta labai daznai del religiju. Jei netiki perziurek istorija. Galit mane laikyti eretiku ar ateistu, bet cia mano nuomone ir manes niekas neitikns kad egzistuoja dievas.
pilnai sutinku su tavimi.o tie tikejimo zodzio gerbejai yra fanatikai su isplautomis smegenimis, ne kitaip.Ir apskritai, as manau, kad zmogus tik tada yra laisvas, kai netiki jokiais dievais, o kazkoks issigalvotas dievas tik tam reikalingas, kad del savo nesekmiu ir to ko nesupranti galetum kazka apkaltinti, as manau taip.
2 Albas
rasai kad istojai i ta baznycia 1991 metais, jo tada buvo pats pakilimas tokiu visokiu sektu, visokiu burtu, burtininku ir pan.Atsimenu musu klases aukletoja tais metais istojo i tikejimo zodi, pries tai buvusi tokia daugmaz normali, po to pasidare fanatike, kuri per pamokas, 80% laiko varydavo visokia savo propaganda, o kas jai bandydavo priestarauti, ta ji iskart apsaukdavo bedieviu, kuris degsias pragare.ar tai normalaus zmogaus kalbos?tai fanatiko su isplautomis smegenimis kliedesiai.o kai ji papasakodavo apie savo apeigas ten, tai irgi gera nepasidarydavo, kai isgirsdavom apie ten visokias velnio varymo apeigas, tai kazkaip tikrai nejauku pasidarydavo.Todel mano nuomone apie tokias ir panasias sektas yra labai neigiama.
Albas rašė:
Kai busite ant mirties slenkščio kitaip apie Dievą mastysite
Dauguma anksciau pastebes, jei pasiseks.
Geriau pasakyk, is kur ta teksta nukopinai? Ir ar Tau neatrodo, kad Tikejimo Zodis per daug isikabines i konkrecias frazes, kas trukdo pazvelgti giliau?
Kai busite ant mirties slenkščio kitaip apie Dievą mastysite
Svarbiausiai yra tiketi savimi! Dievai ir t.t. paistalai ir viskas. Karai vyksta labai daznai del religiju. Jei netiki perziurek istorija. Galit mane laikyti eretiku ar ateistu, bet cia mano nuomone ir manes niekas neitikns kad egzistuoja dievas.
hmz… kiekvienas mes tikime kazkuo tik kiekvienas skirtingai ir kiekvienas savaip
juk kai kas nors bloga nutinka tuoj kreipiames i Dieva prashydami padeti
tiesa?
tai labai naudinga valdziai,kad tauta kazkuo tiki.jei nebutu tikejimo-nebutu visuomenei vilties,jei vilties nebutu-nebutu ir valdzios vienas svietejas yra pasakes: "jei nebutu dievo,reiktu ji isgalvoti"
tad tikekime ir bukime isganyti
nu seip ka as zinau … verta ar neverta …\\
as tai va netikiu i nieka ir neispazistu nei vienos religijos
Albas rašė:
Tu dar jaunas, as irgi kažkada galvojau, kad jo nėra
Tu dar jaunas, as irgi kažkada galvojau, kad jo nėra
kristaus nera ir nebuvo cia pasaka vaikams