ar verta rukyti?

ar verta rukyti?

cha.lt/2007/10/30/ar_verta_rukyt.htmlbutinai paziurekite… gal atsoks noras rukyti…

Dabar parodykite kaip žmones veikia išmetamosios dujos, stresas, modifikuoti maisto produktai…Kaip veikia lakiosios medžiagos dirbančiuosius, kenksmingomis darbo sąlygomis. Taip kad…Kenksmingiausias dalykas yra gyvenimas.

arba isvis nieko nerodykime ir tegu zmones mano kad viskas yra sveika Nekaltas

Taip Gerai “Negersi, nerūkysi, - sveikas mirsi.”

pabandyk - suzinosi Juokiasi

verta.

Ne

Kokia prasmė gyventi, jei dižiausia gyvenimo prasmė yra atitrūkt nuo gyvenimo - prisivartot ko nors ir atsijungt… Nekaltas

Keistas supratimas… Prasmingas gyvenimas, tūriningas poilsis ir dūšiai malonūs savaitgaliai su kalvadoso taure ir aromatiniu tabaku. Pozityvios emocijos ilgina gyvenimą.

Narkotikuose nieko pozityvaus nematau. Nekaltas O visa kita, ką išvardinai, - skonio reikalas.

O kame įžvelgėte narkotikus? Pypkės dūme?

rukau, bet nemesiu Ne kaljanas per daug gera priemone atsipalaiduot… jokios zolytes nereikia, nors ir ta geras daigtas Girtas Cha cha

kam patinka rukyti, tas ruko(verta del malonumo). kam nepatinka, tas neruko(neverta del sveikatos)

“O kame įžvelgėte narkotikus? Pypkės dūme?” Tas pats “Š” ar pypkės ar kaljano ar paprastos cigaretės… Rūkomos yra ne pypkės ar kaljanai, o tabakas. Vieni sako, kad jiems patinka malonus ir lengvas dūmas - tai skamba romantiškai, mistiškai. Laimingas Kiti teigia dar kitaip. Bet esmė ta pati. Nikotinas yra narkotikas. Tabake yra nikotino. Tabaką žmonės rūko todėl, kad jame yra nikotino. Aišku, jūs tuoj teigsite, kad narkotikus(nuodus) galima vartot saikingai… Nekaltas Neatsižvelgiant į tai, kad nuodai vistiek kenkia net ir mažomis dozėmis, vėl prieisime prie problemos: kokia prasmė gyvent, jei visokiais būdais tik ir bandoma atitrūkt nuo gyvenimo… Cha chaToliau diskutuojant, prieitume išvados, kad viskas yra “kosmosas” ir “kaip pasiklosi, taip išmiegosi”… ir taip toliau…

Taip. Ir vėl pasakysiu, kad “nėra nuodų yra tik neteisingos dozės”.

Manykim, pagal jūsų teoriją individas pavartojo “teisingą” dozę nuodų ir ji jam nepakenkė. Jį bent minimaliai “užvilko” arba, kaip jūs pasakytumėt, - jis atsipalaidavo. Taigi, esmė ta pati: “kokia prasmė gyventi, jei dižiausia gyvenimo prasmė yra atitrūkt nuo gyvenimo - prisivartot ko nors ir atsijungt…” Cha chaTa žala organizmui iš esmės pokuj - gerk, rūkyk, vistiek iki šešiasdešimties datempsi.(žmogus tokia nuostabi, labai atspari viskam būtybė) O po to, nepriklausomai nuo tavo nugyvento gyvenimo, vistiek jau būsi paliegęs ir niekam nebereikalingas pensininkas su egocentrizmo ypač paveiktu mąstymu. Bet esmė pačioje vartojimo beprasmybėje. Ai krc.

Labai klaidingai manote, kad saikingas vartojimas ir priklausomybė yra sinonimas. Matau, kad mes vartodami tą pačią kalbą, kalbame apie skirtingus dalykus. Kategoriškumas ir vienapusiškas vertinimas nėra geras dalykas. Labas

Saikingas vartojimas yra savotiška psichologinė priklausomybė, paskatinta tolerancijos. Beto, aš nemanau, kad saikingas vartojimas ir priklausomybė yra sinonimas. Ir apie priklausomybę mes nekalbame. Mes labiau kalbame apie vartojimo prasmę. Jūs čia galbūt dėl to, kad aš rūkalus ir alkoholį vadinu narkotikais? Bet juk jie ir yra narkotikai… ar ne? NekaltasTaip. Aš labai kategoriškas šiuo klausimu. O protingų minčių, kodėl turėčiau keist savo nuomonę, kolkas neteko išgirst… Šiaip aš galbūt šiek tiek ciniškas ir socialinis sektorius man daugeliu atžvilgių atrodytų netobulas, o galbūt net ir nesąmonė, todėl tikrai neteigsiu: gert yra gerai, nes tada susirandi draugų. ar pan. Nes alkoholis ir teturi dvi savybes(pagal mane) žmogui - žalą ir kartais socialinę naudą, kai vartojama su saiku Cha cha

Alkoholis (kokybiškas) turi ir teigiamą terapinį poveikį, žinoma, jei jis vartojamas terapinėmis dozėmis. Pagal priklausomybės ligų centrų klasifikaciją nikotinas ir priskiriamas prie narkotinių medžiagų, - tačiau yra vienas momentas, - kai vienas cigaras surūkomas per…2 savaites ir kur yra švampiama kas 30 minučių, kai priš užspaudžiant žadintuvą užsidegama cigaretė. Beje, gaila, kad kavos plempimas nėra įtrauktas į tą sąrašą…Kai žmonės būna nedarbingi, jei neišgeria rytinės kavos. O apie apsiryjėlius nė kalbėti nelkalbu…